Okładka książki - Psi Patrol. Psi Patrol. Książka z puzzlami. Bohaterowie w Zatoce Przygód. Psi Patrol. Książka z puzzlami. Bohaterowie w Zatoce Przygód

Książka w twardej oprawie wzbogacona miękką gąbką to idealna propozycja dla każdego malucha. Wewnątrz publikacji kolorowe ilustracje wraz z historiami ulubionych bohaterów oraz 5 plansz z puzzlami. Pod każdą znajduje się rysunek, który podpowie dziecku, jak ułożyć obrazek.

Informacje dodatkowe o Psi Patrol. Psi Patrol. Książka z puzzlami. Bohaterowie w Zatoce Przygód. Psi Patrol. Książka z puzzlami. Bohaterowie w Zatoce Przygód:

Wydawnictwo: Media Service Zawada
Data wydania: 2025-10-15

Tagi: Książki interaktywne oraz książki aktywizujące Dzieci od ok. 3 lat

Kup książkę Psi Patrol. Psi Patrol. Książka z puzzlami. Bohaterowie w Zatoce Przygód. Psi Patrol. Książka z puzzlami. Bohaterowie w Zatoce Przygód

Idzie kominiarz i inne rymowanki
Okładka ksiązki - Idzie kominiarz i inne rymowanki

Idzie kominiarz po drabinie: fiu-miku... już w kominie! Idzie kominiarz... to zbiór lubianych i ponadczasowych polskich rymowanek. Znalazły się tu...

Magiczny quiz. Dotknij i sprawdź od 3 lat cz. 2
Okładka ksiązki - Magiczny quiz. Dotknij i sprawdź od 3 lat cz. 2

Magiczny quiz to świetna zabawa i sposób sprawdzenia wiedzy dziecka! Aby wskazać odpowiedź, należy przyłożyć palec lub delikatnie potrzeć pokryty farbą...