Okładka książki - Rodzina Tylczyńskich (#3). Rodzina Tylczyńskich. Tom 3: Czy my nie jesteśmy z innych światów?. Czy my nie jesteśmy z innych światów?

Robert to największy żartowniś w rodzinie Tylczyńskich. Zawsze znajdzie sposób, żeby rozładować napięcie, rozweselając swoich bliskich. Nie spodziewa się jednak, że jedno przypadkowe spotkanie wywróci jego spokojne życie do góry nogami.

Liwia od lat robi wszystko tak, jak należy. Wychowana w domu pełnym zasad i oczekiwań, przywykła do życia według planu ułożonego przez innych. Kiedy zaczyna mieć dość ciągłej kontroli i presji, na jej drodze pojawia się Robert - chłopak, który wydaje się pochodzić z zupełnie innego świata.

Choć ich znajomość zaczyna się niepozornie, szybko prowadzi do propozycji, której Liwia nigdy nie powinna przyjąć. A jednak się zgadza. Nie wie jeszcze, że ta decyzja uruchomi lawinę wydarzeń, które zmienią wszystko.

To miała być tylko niewinna gra. Tymczasem z każdym kolejnym dniem coraz trudniej oddzielić udawanie od prawdziwych uczuć.

Tylko czy to, co zaczyna rodzić się między nimi, ma szansę przetrwać, gdy cały świat wokół nich krzyczy, że są zbyt różni, by kiedykolwiek być razem?

Informacje dodatkowe o Rodzina Tylczyńskich (#3). Rodzina Tylczyńskich. Tom 3: Czy my nie jesteśmy z innych światów?. Czy my nie jesteśmy z innych światów?:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2026-08-20

Tagi: Proza literacka

Kup książkę Rodzina Tylczyńskich (#3). Rodzina Tylczyńskich. Tom 3: Czy my nie jesteśmy z innych światów?. Czy my nie jesteśmy z innych światów?

Rodzina Tylczyńskich. Tom 1: Jesteście tylko przyjaciółmi?
Monika Klara Krajniak0
Okładka ksiązki - Rodzina Tylczyńskich. Tom 1: Jesteście tylko przyjaciółmi?

Mela właśnie wkroczyła w dorosłość. Ma kochającą rodzinę, która zawsze stoi za nią murem, oraz Daniela - przyjaciela tak bliskiego, że trudno wyobrazić...

Rodzina Tylczyńskich. Tom 2: Skąd ta nienawiść między wami?.
Monika Klara Krajniak0
Okładka ksiązki - Rodzina Tylczyńskich. Tom 2: Skąd ta nienawiść między wami?.

Gdy Piotrek dostaje telefon z wymarzonej firmy, jest pewien, że zaczyna się dla niego nowy, lepszy etap. Nie przeczuwa jednak, że wraz z tą szansą przyjdzie...