W tej książce zebraliśmy przepisy na specjały, które można przyrządzić
szybko - zaledwie w pół godziny, a nawet w jeszcze krótszym czasie.
Podajemy pomysły na kolorowe sałatki, np. z czerwoną fasolą
i ananasem, oraz na rozmaite zupy - od niezwykłej pomidorowej
z nutą imbirową po błyskawiczny chłodnik z buraczków. Przede
wszystkim jednak prezentujemy szybkie dania gorące. Znajdziecie
wśród nich i małe przekąski, i syte potrawy obiadowe.
Jesteśmy przekonani, że gotowanie według naszych przepisów ułatwi
codzienne przygotowywanie posiłków i przyniesie wiele smakowitych
doznań kulinarnych.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-08-21
Kategoria:
ISBN:
Liczba stron: 128
Nowa przygoda słynnych Smerfów, niezwykłych istot z zaczarowanego lasu. Smerfom kończy się zapas soli, muszą więc wybrać się do odległej kopalni, gdzie...
,,W tomie zebrano piętnaście tekstów autorstwa zarówno uznanych polskich badaczy filozofii nowożytnej i współczesnej, jak i osób od niedawna zajmujących...
Chcę przeczytać,