Gdzieś w lasach Pojezierza Drawskiego Kamienne Kręgi emanują mocą magii. To ich energia wpływała na Wiktora – Alfę, wilka-samotnika.
Gdy spotkał piątkę wilkołaków bez przywódcy, podjął decyzję o otoczeniu ich opieką. Wspólnie wybudowali dom na skraju lasu, gdzie mogli swobodnie poruszać się w swojej wilczej postaci.
Podczas wizyty w niedalekim mieście Wiktor wyczuł partnerkę i towarzyszkę. Po wielu perypetiach Aurora dołączyła do watahy.
On – ponury samotnik, który sądzi, że wszystko, co piękne, jest już poza nim. Ona – pokrzywdzona przez własną rodzinę i watahę, zepchnięta do pozycji Omegi.
Połączyło ich przeznaczenie i piękna miłość.
Jednak ich sielskie życie co rusz zakłócały nieprzyjemne wydarzenia i niebezpieczne wypadki. Miłość Alfy i Luny mimo problemów kwitła.
Pierwsza część serii „Wilki z Kamiennych Kręgów”, gdzie realne miejsca przepięknej leśnej krainy stają się tłem dla niezwykłej sagi. Niesamowite romantasy umiejscowione w czasie rzeczywistym.
Odwiedź Pojezierze Drawskie i odszukaj Kamienne Kręgi w Pławnie, może też usłyszysz ich wycie?
Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2025-09-20
Ten romans z przymrużeniem oka zawiera ważne przesłanie, jakim jest walka z otyłością, z kompleksami oraz postrzeganiem przez otoczenie osoby z nadwagą...
Emilia mimo swoich czterdziestu kilku lat stoi na progu nowego życia. Rozwód czasami otwiera przed nami zaskakujące możliwości, więc kobieta wyrusza w...