Okładka książki - After All. To on ustala reguły

After All. To on ustala reguły

„Mam dość bycia grzecznym chłopczykiem,mała.To nie jestem ja.Starałem się być miły…Ale,niestety,moja zła strona zawsze wygrywa z tą dobrą.”

Jeśli lubicie w książkach dużo seksu, ale tak na prawdę bardzo dużo - niegrzecznego, pikantnego, ostrego, a nawet niemoralnego z lekka nutką BDSM, to ta książka jest właśnie dla Was.
Jeśli dodatkowo fascynuje Was bezwzględny i niebezpieczny świat mafii, gdzie władzę i autorytet zdobywa się bronią, przemocą i krwią na rękach, to w tej książce znajdziecie to wszystko. Dodatkowo śliczna i pyskata dziewczyna z bogatego domu i mega przystojny szef mafii, który ma wszystko i zawsze zdobywa to co i kiedy chce.
Wszystko okraszone emocjami, walką z uczuciami i z samym sobą.
W taki właśnie sposób Mel, która chciała wyrwać się z pod skrzydeł zaborczych rodziców, zamiast pracy i niezależności znalazła pieniądze, luksus i multum orgazmów, a raczej to Liam, szantażując dziewczynę zmusił ją do układu, który bardzo szybko przerodził się w coś znacznie więcej niż tylko sex i trwanie u boku bezwzględnego mafioza. Nie spodziewali się jednak, że ten układ tak bardzo zmieni ich oboje. Nie spodziewali się, jak ich układ wpłynie na otaczający ich świat i ludzi wokół. Jak wiele ludzi zginie i jakie traumy przeżyją oni i ich najbliżsi. Podoba mi się zaborczość Liama, metamorfoza Mel i jej dostosowanie się do gangsterskiego świata mafii i ich najbliżsi i bardzo oddani przyjaciele. Reasumując „Afer All” to dobry erotyk mafijny i choć wydawało by się, że tematyka znana, to na pewno autorka ma swój niegrzecznie pikantny styl, który nam w tej książce zaprezentowała.

Informacje dodatkowe o After All. To on ustala reguły:

Wydawnictwo: Editio
Data wydania: 2021-07-06
Dodał/a opinię: EroticBooksLover

POLECANA RECENZJA

Zobacz opinie o książce After All. To on ustala reguły

Kup książkę After All. To on ustala reguły

Mam dość bycia grzecznym chłopczykiem, mała. To nie jestem ja. Starałem się być miły… Ale, niestety, moja zła strona zawsze wygrywa z tą dobrą.

Więcej cytatów z tej książki