Okładka książki - Babciu, opowiedz mi swoją historię

Babciu, opowiedz mi swoją historię

Już niedługo, jeden z najpiękniejszych dni w roku - Dzień Babci.

Jeśli nie macie pomysłu na prezent to Jeffrey Mason i Wydawnictwo Luna, przychodzą do Was z pomocą i składają na Wasze ręce niezwykłą książkę, która pozwoli wrócić Waszym Babciom do przeszłości i wspomnień, które wciąż są żywe w ich pamięci.

"Babciu, opowiedz mi swoją historię" to książka, w których babcine wspomnienia pozostaną z Wami na zawsze.

To zbiór pytań, które przybliżą Wam portret jednej z najbliższych dla Was osób.

To przemyślanie skonstruowana i napisana książka, która wywoła uśmiech na twarzy Waszej seniorki.

To pamiętnik, do którego w każdej chwili możecie powrócić, bo jest książka, która zostanie z Wami na zawsze.

To skarbnica wiedzy i solidna dawka historii, którą warto znać, i którą warto jest uwiecznić.

To skarb, który przetrwa pokolenia.

Wypełnienie tej książki będzie dla babci nie tylko powrotem do tego, co było, ale także iskierką, która na nowo rozpali jej serce, wywoła uśmiech na jej twarzy i sprawi, że po jej policzkach popłyną łzy wzruszenia.

Bo pamięć o tym, co było, nigdy nie umiera

Ona wciąż jest żywa.

Wciąż wywołuje mnóstwo emocji.

I właśnie te emocje będą towarzyszyć babci podczas wypełniania kart tego niesamowitego pamiętnika.

Pisząc o tej książce, nie mogę nie wspomnieć o jej pięknej szacie graficznej.

Okładka robi naprawdę niesamowite wrażenie, a wnętrze jest jasne i przejrzyste.

Oprócz pytań kierowanych do babci, znajdziemy tu piękne cytaty, oprawione delikatnymi grafikami imitujacymi kwiaty, a więc idealnie uzupełniających całość i dodających jej klasy i elegancji.

Pozwólcie babci opowiedzieć Wam jej historię. Wy sami zanurzcie się w nią i dzielcie się nią.

Pokażcie babci, jak bardzo jest dla Was ważna.

Podarujcie jej pamiętnik w postaci książki "Babciu, opowiedz mi swoją historię".

A ona, pisząc go, zrobi dla Was niepowtarzalny prezent, który zostanie z Wami na zawsze, i który przetrwa pokolenia...

Informacje dodatkowe o Babciu, opowiedz mi swoją historię:

Wydawnictwo: Luna
Data wydania: 2026-01-07
Kategoria: Inne
ISBN: 9788368381917
Tytuł oryginału: Grandmother, I Want to Hear Your Story
Dodał/a opinię: zaczytanaulcia

Tagi: Rodzina i zdrowie Rodzina i związki - poradniki

Zobacz opinie o książce Babciu, opowiedz mi swoją historię

Kup książkę Babciu, opowiedz mi swoją historię

Dziadku, opowiedz mi swoją historię
Jeffrey Mason0
Okładka ksiązki - Dziadku, opowiedz mi swoją historię

Czy zdarzyło ci się zapragnąć, żeby cofnąć czas i raz jeszcze porozmawiać z ukochanym dziadkiem? Żeby spytać go o to, jak wyglądało jego dzieciństwo, z...

Mamo, opowiedz mi swoją historię
Jeffrey Mason0
Okładka ksiązki - Mamo, opowiedz mi swoją historię

Czy kiedykolwiek zdarzyło ci się żałować, że już nigdy nie będziesz mieć szansy, by zadać swojej mamie wszystkich ważnych pytań? Że nie dowiesz się, jakie...