Okładka książki - Beautiful Things

Beautiful Things

🎸„Beautiful thinks” to gorący romans z różnicą wieku,zakazanym uczuciem oraz decyzjami,które doprowadzają do palpitacji serca.
▫„Babe” to nastolatka,która zakochuje się bez pamięci w Richie’m.Jej działania-często nieprzemyślane są wyłącznie po to,by osiągnąć swój celu.Podnosi ciśnienie nie tylko rodzicom,ale również  Richiemu.Robi mnóstwo rzeczy na złość-podejmuje szalone decyzje niosące nieodwracalne skutki.Ją się lubi i nielubi jednocześnie.Trzeba ją zaakceptować jaka jest i pozwolić na to,by na własnej skórze przekonała się o konsekwencjach swoich czynów.
▫Richie popełnia wiele błędów a najgorsze jest to,że najpierw bierze a później myśli.Było mi go żal gdy zrozumiał podjęte złe decyzje.

🎸Historia to mieszanka elementów romansu,friends to lovers i hate to love(i na odwrót).Każdy element powieści tworzy spójną całość w której powracamy do przeszłości,spełnieniu woli bliskiej osoby i troski o najbliższych.
🎸Momentami atmosfera jest bardzo,bardzo gorąca,a za moment wszystko zmienia się diametralnie.Nic w tej historii nie przewidzimy i to jest piękne!

🎸Jest to emocjonalna historia z bonusem poznania co nieco o dalszych losów rodziców Bebe-Black’a i Blondie,których bardzo polubiłam.Nie musicie znać książki „Black’a”,choć wam ją gorąco polecam.

”Beautiful Thinks” to pięknie wydana książka-twarda okładka z barwionymi brzegami cieszy oczy,a historia zaskakuje zwrotami akcji.Te zwroty bardzo mi się podobały,ponieważ bohaterowie nie dadzą się zwodzić za nos,tylko działają!

Z całego serca polecam-czytajcie

Kup książkę Beautiful Things

Black
Katarzyna Mak 0
Okładka ksiązki - Black

Gdy płatny zabójca spotyka zupełnie zwyczajną dziewczynę Dla niej to spotkanie mogło się skończyć bardzo źle. Wszak los postawił na jej drodze mężczyznę...

Nieuchwytny
Katarzyna Mak0
Okładka ksiązki - Nieuchwytny

Szczęście bywa ulotne, a nawet kruche, niczym pierwszy lód na tafli jeziora. Mia i Antek przekonują się o tym na własnej skórze. Krótkotrwałe...