😈„Bestia z Nowego Jorku” to druga rewelacyjna historia autorki,którą pochłania się na raz! Czytając ją-nie możemy oderwać się nawet na sekundę,by ją odłożyć!Gwarantuje,że zarwiesz nockę😈
😈Tytułowa Bestia-Riccardo nazwany przez Emmę-pod osłoną nocy zabija osoby używając swojego noża.Bestia,która staje się wyzwaniem dla bohaterki,by go ująć i wyjawić tożsamość.Niestety nie jest świadoma prawdy i planu,który rozpoczął Ricc.
😈Nieszablonowa historia wraz z pewnymi siebie bohaterami z silnymi charakterami i pracą,którą kochają.Każdy kolejny ich krok,spotkanie czy rozwijająca się ich relacja obezwładnia.Żyją oni swoim życiem,a najważniejsze,że nie da się ich przewidzieć! Działają tak doskonale,że są dla siebie stworzeni,mimo że nie powinno tak być.
😈Emma miała być środkiem do celu-stała się obsesją i uzależnieniem a to blisko do upadku obojgu.Pochodzą z dwóch różnych światów-po przeciwnej stronie prawa a jednak „coś” ich przyciąga.Łamią swoje stereotypy i zakazy,a to blisko do złamanego serca.Historia jest idealnym obrazem zakazanej miłości,która pojawia się w nieodpowiedniej chwili i miejscu.
😈Powieść zachwyca znakomitym piórem autorki,która wprowadziła do fabuły mnóstwo zaskakujących zwrotów akcji.W pewnym momencie,było mi aż żal bohaterki🥺Przez jej stratę i życiu na nowo.
Lektura potrafi skraść serce czytelnika i spowodować,że pragniemy czytać ją jak najdłużej.Ponad pięciuset stronicowa powieść jest zdecydowanie za krótka,a to wszystko dzięki historii,która się kocha!
😈„Bestia z Nowego Jorku” to opowieść o obsesji,uzależnieniu,planu który miał osiągnąć zamierzony cel i trudnej miłości ze względu na pracę.Oczarowuje,zachwyca i zaskakuje czytelnika każdym rozdziałem.
😈Kocham całym sercem i bardzo wam ją polecam-czytajcie-naprawdę warto!
Wydawnictwo: Novae Res
Data wydania: 2025-09-22
Barbara Dębska
Współczesna opowieść o Kopciuszku, w której książę okazał się diabłem Tajna broń w rękach Camorry - tak ojciec mówił na Ginę Rinaldi. Od najmłodszych...
To uczucie miało zgasnąć. Ale jego płomień spopielił wszystkie reguły. Jedno spotkanie. Chwila zapomnienia. Zadanie, które miało być tylko kolejną grą...