Okładka książki - Bestseller. Skandal

Bestseller. Skandal

📖 „𝓑𝓮𝓼𝓽𝓼𝓮𝓵𝓵𝓮𝓻. 𝓢𝓴𝓪𝓷𝓭𝓪𝓵” 𝓚𝓪𝓽𝓪𝓻𝔃𝔂𝓷𝓪 𝓜𝓲𝓬𝓱𝓪𝓵𝓪𝓴 📖

One są trzy. Bestseller może być tylko jeden. Gdy granica między inspiracją a kradzieżą zaczyna się zacierać, każda z nich musi odpowiedzieć sobie na jedno pytanie: ile jesteś w stanie poświęcić, żeby zostać numerem jeden?

▪𝗥𝗘𝗖𝗘𝗡𝗭𝗝𝗔 ▪

Bardzo sobie cenię twórczość Katarzyny Michalak. Jej historie zawsze wywołują we mnie przeróżną gammę emocji oraz posiadają tą „iskierkę” oryginalności, która sprawia, że czytelnik ma wrażenie iż tą historie stworzyło samo życie!

„Bestseller” to pierwszy tom nowej serii Katarzyny Michalak zatytułowanej Skandal.

💙 Trzy kobiety.

Marzenie napisania książki.

I tylko jedno miejsce, by stanąć na szczycie list bestellerów. 💙

Poznajemy historię trzech kobiet. Holly to sławna aktorka żyjąca w blasku fleszy i bogactwie, skrycie marząca o czymś innym niż filmowe role. Pewnego dnia zapragnęła, by zobaczyć swoje nazwisko na szczycie listy bestsellerów „New York Times”. Brakuje jej tylko jednego - talentu do napisania owej książki. Amanda to z kolei nagradzana i podziwiana pisarka, która osiągnęła wszystko, o czym inni mogą tylko pomarzyć.  Jednak teraz musi wydać książkę, by nie została zapomniana. I ona Kayla, niepozorna księgowa, której nikt nie zauważa. A jednak to właśnie od niej zaczyna się historia, która połączy losy całej trójki i wywróci ich życie do góry nogami… Ich losy krzyżują się w świecie wydawców, agentów i mediów, gdzie sukces nie zależy tylko od talentu, a cudze pomysły potrafią trafić na okładkę pod innym nazwiskiem. To rzeczywistość, w której skandal sprzedaje się lepiej niż prawda, a popularność bywa ważniejsza niż uczciwość.

Doskonale rozbudowana fabuła, która wciąga czytelnika na długie godziny, wyraziści bohaterowie i akcja, która z każdą stroną coraz bardziej zaskakuje, to nic innego jak przepis na udaną powieść obyczajową 💙 To emocjonująca opowieść o ambicji, skrytych marzeniach i o tym, że czasem największa sensacja rodzi się tam, gdzie nikt się jej nie spodziewa.

Podoba mi się fakt, iż autorka głównie skupia się na kobietach i na tym, by pokazać ich siłę. Nie idealizuje ich, nie stara się ubarwić ich historii. Z niezwykłą precyzją zrzuca na nie mnóstwo bólu i przeciwności.

„Bestseller. Skandal” to zaledwie wstęp do całej historii, jaką wymyśliła autorka. Z niecierpliwością będę wyczekiwać kolejnego tomu, a wam serdecznie polecam sięgnąć po ten pierwszy. Nie zabraknie emocji! 💙

Informacje dodatkowe o Bestseller. Skandal:

Kup książkę Bestseller. Skandal

Bezdomna
Katarzyna Michalak0
Okładka ksiązki - Bezdomna

Zawsze warto wysłuchać historii drugiego człowieka do końca. W ten sposób można uratować komuś życie. Kinga straciła już wszystko: dom, rodzinę, dziecko...

Zacisze Gosi
Katarzyna Michalak0
Okładka ksiązki - Zacisze Gosi

Kiedy Kamila zamieszkała w przedwojennej willi z pięknym różanym ogrodem, poczuła, że wreszcie uśmiechnęło się do niej szczęście. Jak za dotknięciem czarodziejskiej...

Opad
Opad