Okładka książki - Bestseller

Bestseller

"Jego ból był źródłem mojej przyjemności [...] Swoją drogą, to ciekawe. Wiedzieć, że masz obok siebie narcyza i psychopatę, i nie spodziewać się, że to się dla ciebie źle skończy".

"Bestseller" naszym zdaniem zdecydowanie zasługuje na bestsellera 😁 to była naprawdę świetna lektura!
Paulina Świst (i chwała Ci kobieto za to!) w dalszym ciągu potrafi napisać książkę w której stworzona pomiędzy bohaterami chemia zmiażdży każdą skalę w jakiej chciałoby się ją zmieścić, jednakże nie przyćmi głównego motywu w książce jakim jest sprawa kryminalna oraz zaginięcie pewnej pisarki 😎

Nie zdradzając zbyt wiele, aby nie spoilerować, powiemy tylko, że czytelnik w tej książce nie tylko pozna zupełnie nowych bohaterów, ale również będzie miał do czynienia z całkowicie inną odsłoną przestępstw.
Wykreowany tu psychopata ma plan niemalże doskonały i niemalże nikt do samego końca z czytelnikiem na czele nie będzie w stanie się domyślić na 100% kto to tak naprawdę jest? 🤔

Jeżeli znacie styl pisania Pauliny to wiecie, że kobieta w słowach nie przebiera więc nie liczcie na książkę z serii "ą ę bułkę przez bibułkę" ani na to, że bohaterowie będą potulni jak baranki. Dostaniemy znakomite śledztwo, napięcie pomiędzy bohaterami, które będzie mogło "wywalić kory" 😉 krwawe, kreatywne morderstwa powiązane z horrorami 😎 oraz solidną garść ciętego języka, który w powieściach autorki jest niezbędny 😁 nie liczcie natomiast na erotykę bo tym razem (co naszym zdaniem wyszło tylko na plus) jej prawie nie ma, poza jedną drobną sceną. Tym razem książka będzie bardziej thrillero - kryminałem, który świetną fabułą sprawi, że książka przeczyta się praktycznie sama w niecałe 2-3 godziny! 😍

Jak dla nas bomba! Polecamy <3 #musthave #mustread

Informacje dodatkowe o Bestseller:

Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2024-08-28
Dodał/a opinię: CzarnoCzerwoneCC

Tagi: Literatura kryminalna i detektywistyczna

Zobacz opinie o książce Bestseller

Kup książkę Bestseller

Po beznadziejnych dziesięciu latach, w czasie których napisałam czterdzieści beznadziejnych książek, nareszcie udało mi się skończyć mój BESTSELLER.Książkę, która rozjebie świat.

Ja wiedziałem, że nie potrafię robić nic innego niż być psem. Tak, jakbym do tego się właśnie urodził. Jakkolwiek ta robota by mnie wkurwiała, była częścią mnie. Niestety wielu policjantów było właśnie takich. I wielu przez to słabo kończyło, gdy wylatywali z roboty. Zwykle w rynsztoku... Albo na linie...

Więcej cytatów z tej książki

Occulta
Paulina Świst0
Okładka ksiązki - Occulta

Przez chwilę wydaje się, że życie całej trójki wróciło na w miarę normalne tory... Ale tylko przez chwilę. Znowu zaczynają ginąć ludzie, znowu każdy...

Chechło
Paulina Świst0
Okładka ksiązki - Chechło

Piaszczyste plaże, trawy i trzcinowiska przyciągają ludzi spragnionych wypoczynku. Oraz tych, którzy z dala od wielkomiejskiego gwaru prowadzą tu...