Okładka książki - Bezwzględne serca

Bezwzględne serca

Tom 3 cyklu Królowe i potwory

Malek Antonov. Żywa legenda. Duch Bratwy, którego nikt nie chciałby spotkać na swojej drodze. Ale on ma cel - zemsta. Chce pomścić śmierć swojego brata. Zanim dotrze do mordercy postanawia zająć się kobietą, którą uważa za powiązaną z mordercą.
   Problem w tym, że Reily Rose nie jest tą, za którą Mal ją uważa. Ale to nic! Skoro już wpadła w jego ręce to nie ma zamiaru uwolnić jakże kuszącego ptaszka.
   Reily natomiast zupełnie nie przejmuje się tym, że została porwana. Na! Ona postanawia umilić sobie czas zaprzyjaźniając się ze swoim porywaczem!!!
   Co zrobi Malek? Czy Reily zostanie uwolniona? Jak będą wyglądały ich wspólne chwile?

Seria " Królowe i Potwory" jest rozbrajająca. Uwielbiam ją. Tych wszystkich potworów, którym los zesłał wyjątkowe kobiety. Kobiety, które stały się ich królowymi mimo wszystkich rozbieżności.
    Trzecia część opowiada również o takowym zestawieniu. I oczywiście nie odbiegał od motywu. Wyśmienity humor bawił do łez.
    Riley testowała cierpliwość Maleka aż miło. Ta sarkastyczna, odważna i nietuzinkowa kobieta postanowiła dokonać niemożliwego. Trzymałam mocno za nią kciuki i z ogromną niecierpliwością czekałam na rozwój wydarzeń.
   Malek otrzymał wszystkie złe, pożądane cechy jako zabójcy. Otaczał go mrok a okrucieństwem, bestialstwem i nieprzewidywalnością budził rozmaite emocje. Czuć było od niego to ryzyko. Emanował pewnością siebie i bezwzględnością.
     Autorka pokazała świat mafii od podszewki. Pokazała, że płynie krwią a droga układa się zwłokami. Mafijne układy przerażały i jednocześnie intrygowały.
   Sceny erotyczne zdecydowanie były grzeszne i odważne. Rozpalające zmysły i idealne dla niegrzecznych czytelniczek.
   Bawiłam się wyśmienicie z bohaterami. Taką mi ta para zapewniła rozrywkę, że żal było mi się z nimi rozstawać. Aż chciałoby się pozostać z nimi dłużej.
   Nie zabrakło elementów zaskoczenia i zwrotów akcji, które trzymały w napięciu. Dostarczały adrenaliny i emocji z całej palety.
   Autorka napisała kolejną książkę, którą pochłonęłam na raz. Stworzyła świetne postacie, fabuła wciągała w wir wydarzeń a leciutki niczym mgiełka styl pobudzał wyobraźnię do pracy na najwyższych obrotach.

Polecam

Data wydania: 2023-05-04
ISBN: 9788383206103
Tytuł oryginału: Savage Hearts
Dodał/a opinię: agnieszka_rowka

Zobacz opinie o książce Bezwzględne serca

Kup książkę Bezwzględne serca

Bezwzględne pragnienia
J.T. Geissinger0
Okładka ksiązki - Bezwzględne pragnienia

Drugi tom mrocznej serii ,,Królowe i potwory" bestsellerowej zagranicznej autorki! Świat gangsterów w charakterystycznym, humorystycznym stylu J.T. Geissinger...

Pen Pal
J.T. Geissinger0
Okładka ksiązki - Pen Pal

Historia, jakiej nigdy wcześniej nie czytaliście. Thriller erotyczny bestsellerowej zagranicznej autorki wypełniony zaskakującymi zwrotami akcji. Kayla...