Okładka książki - Daj się pokochać dziewczyno. Poznaj sekret udanych relacji

Daj się pokochać dziewczyno. Poznaj sekret udanych relacji

Inne wydania:

🪷🪷🪷 Recenzja 🪷🪷🪷

Katarzyna Miller & Joanna Olekszyk " Daj się pokochać dziewczyno "

Wydawnictwo : Zwierciadło
@wydawnictwo_zwierciadlo

🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷🪷

" Nawet nad najbardziej udanym związkiem zbierają się czasem czarne chmury. Dlaczego?
Już choćby z tego powodu, że nie ma relacji idealnych. Kryzysy są nieuniknione, ale też niezwykle cenne, bo - mądrze przepracowane - cementu ją miłosne więzi..."

" Daj pokochać się dziewczyno" to prawdziwa skarbnica mądrości o miłości i relacjach..

Katarzyna Miller, psycholożka i psychoterapeutka, w swoich rozmowach z Joanną Olekszyk, redaktorką naczelną "Zwierciadła", odkrywa tajniki kochania mądrze siebie i partnera..
Nie dając prostych odpowiedzi, Katarzyna skupia się na prawdziwej miłości, która nie polega na cierpieniu czy poświęceniach, ale na zachwycie nad światem i radości, jaką przynosi druga osoba..

Styl autorki jest bardzo przystępny i klarowny..
Autorka używa prostych słów i jasno przedstawia swoje myśli.. Jej sposób pisania jest przyjazny i łatwy do zrozumienia..
W książce można zauważyć, że autorka stara się być obiektywna i przedstawiać informacje w sposób rzetelny.. Podoba mi się, jak autorka potrafi skupić się na istocie tematu i przekazać go czytelnikom w sposób interesujący..

Książka jest również bardzo inspirujący i skłania do refleksji.. Autorka przedstawia ważne koncepcje dotyczące miłości i relacji, które mogą pomóc czytelnikom spojrzeć na te tematy z nowej perspektywy.. Jej słowa są pełne mądrości i empatii, co sprawia, że czytanie tego tekstu jest naprawdę wartościowym doświadczeniem.. ć

To poradnik, który pomoże ci zrozumieć, jak pielęgnować miłość i odnaleźć jej prawdziwe uczucie..

Informacje dodatkowe o Daj się pokochać dziewczyno. Poznaj sekret udanych relacji:

Wydawnictwo: Zwierciadło
Data wydania: 2023-11-08
Kategoria: Poradniki
Dodał/a opinię: Magdalena Grzejszczyk

Tagi: Asertywność motywacja i poczucie własnej wartości

Zobacz opinie o książce Daj się pokochać dziewczyno. Poznaj sekret udanych relacji

Kup książkę Daj się pokochać dziewczyno. Poznaj sekret udanych relacji

Żeby życie miało sens: Rozmowy Joanny Olekszyk
Joanna Olekszyk0
Okładka ksiązki - Żeby życie miało sens: Rozmowy Joanny Olekszyk

Żeby życie miało sens, trzeba go w nim dostrzec. Tylko jak to zrobić? Oto 16 rozmów o miłości, wolności, pracy, marzeniach, dzieciństwie, a także...

Poczuj życie. Karty symboli
Joanna Olekszyk0
Okładka ksiązki - Poczuj życie. Karty symboli

Poczuj życie to pełna inspiracji podróż w głąb siebie. Wyrusz w nią i podążaj ku lepszemu życiu. ,,To znaki i symbole rządzą światem, a nie słowa czy...