Bardzo lubie powracać do przygód tego rezolutnego chłopaka,który mimo przeciwności losu potrafi z każdym sezonem udowodnić czytelnika swoją pomysłowością.Gdy tylko pojawi się godny przeciwnik nie daje za wygrana.
Dzięki świetnej grafice i tekstowi autor świetnie przedstawił przygody,które przeżywa Davy.Niezastąpieni przyjaciele dają znac i wspierają a Davy potrafi zawsze zaskoczyć i działać,by być sławny.
Razem z nim nie nudzimy się.Bawimy się znakomicie.Kłopoty chłopaka kochają i o tym niejednokrotnie się o tym przekonamy.Wzajemne psikusy z nowym kolega powodują uśmiech na twarzy.
Tego sezonu nie możecie przegapić!Powinniscie przekonać się,co się stanie gdy walka na babeczki będzie w szkole i dyrektor będzie grał główna role.Katastroga gwarantowana???Otoz tego dowiecie się sięgając po szósty sezon Dziennika Youtubera.Sorry,nie będę przepraszał😳😁
Bawiłam się znakomicie i dlatego polecam tą książeczkę,która rozbawi zarówno dorosłych jak i dzieciaki.
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2023-05-17
Tytuł oryginału: Kid Youtuber. Sorry, Not Sorry
Barbara Dębska
Jedenastoletni Chase Cooper przenosi się wraz z rodzicami do innej dzielnicy. Przeprowadzka w nowe miejsce wiąże się z koniecznością zmiany szkoły - chłopak...
Kolejny sezon przygód Davy'ego Spencera nie obniża lotów i nie zwalnia tempa. Nasza prawie-supergwiazda internetu wpadła na kolejny genialny pomysł. Ma...