Okładka książki - Gangsterzy. Zrodzeni z mroku

Gangsterzy. Zrodzeni z mroku

Anna Wolf, Monika Nerc i Agnieszka Siepielska – trzy wyjątkowe autorki i trzy wyjątkowe historie mafijne.
Twórczość autorek znam i chętnie po nią sięgam, dlatego wiedziałam, że ten tytuł może mi przypaść do gustu i wcale się nie myliłam. Każde z nich ma ciekawą fabułę i całościowo książkę muszę ocenić naprawdę bardzo dobrze. Opowiadania naszpikowane są zwrotami akcji i bohaterami, którzy odrazu przykuwają naszą uwagę.
Pomimo, że mamy do czynienia z opowiadaniami mafijnymi to jednak każde z nich jest zupełnie inne. Jedyne co ich łączy to niebezpieczni mężczyźni, którzy rozgrzewają do czerwoności.
„Czarny i Rita” to historia, której bardzo miło było mi wrócić. „Sprawę Rity” wspominam bardzo dobrze i fajnie dowiedzieć się jak potoczyło się życie bohaterów, których kiedyś tak bardzo się polubiło.
"Zoran. Piętno szaleństwa" wypadło tutaj najsłabiej. Nie potrafiłam się wczuć w fabułę. Momentami czułam się jakby coś mi umknęło i wpadłam w sam środek wydarzeń, których nie do końca rozumiem.
"Renegade Riders. Cash" to kolejny powrót do czegoś co znałam i tak bardzo polubiłam. Znów miałam okazję przyjrzeć się losom motocyklistów i ich żon. Muszę przyznać, że nie sądziłam, że tak tęskniłam za książkami w tym klimacie.

„Gangsterzy. Zrodzeni z mroku” to książka idealna dla osób, które lubią krótsze opowiadania, ale i dużą dawkę emocji i zwrotów akcji. Całość czytało się fajnie nawet jeżeli jedno z opowiadań nie szczególnie przypadło mi do gustu :) Jeżeli lubicie taki klimat to z całą pewnością będziecie usatysfakcjonowani z lektury.

Informacje dodatkowe o Gangsterzy. Zrodzeni z mroku:

Kup książkę Gangsterzy. Zrodzeni z mroku

Barbarzyńca
Anna Wolf0
Okładka ksiązki - Barbarzyńca

Wciągający średniowieczny romans autorstwa Anny Wolf.   Horda Sasów pod dowództwem cieszącego się mroczną sławą Lothara najeżdża Brytanię. Żądni ziemi...

Więzy miłości
Anna Wolf0
Okładka ksiązki - Więzy miłości

Olivier Marshall prowadzi w San Francisco oddział firmy ojca, lecz jego serce wciąż pozostaje w rodzinnym Carson City. Pewnego dnia zgadza się na plan...