Okładka książki - Gdybyś nie istniała

Gdybyś nie istniała

Tytuł: Gdybyś nie istniała.

Autor: Katarzyna Małecka.

Wydawnictwo Niezwykłe

Data premiery: 26.03.2025r.

#współpracareklamowa

#współpracabarterowa

#współpracarecenzencka

"Nigdy nie chciałam być dla kogoś zastępstwem, z drugiej strony zawsze dostawałam ochłapy. Przebywanie w rodzinie zastępczej pozostawiło w mojej głowie traumę, dlatego nie oczekuję od życia zbyt wiele. Biorę to, co mi daje, nie mając odwagi prosić o więcej. Kim jestem, by czegokolwiek wymagać? "

Autorka stworzyła niesamowitą fabułę szkicując świetnych bohaterów, jednocześnie uświadamiając jak trudne jest pogodzenie się z przeszłością i przejście przez żałobę.

Historia napisana z delikatnością i subtelnością pokazująca wrażliwość głównego bohatera i brak wiary w ponowną miłość po starcie żony, do czasu, aż na swojej drodze spotyka Charlie, opiekunkę z przedszkola jego córki, dzięki której jego serce znów zaczyna szybciej bić.

"Gdybyś nie istniała" wzruszy, skradnie serce i otuli ciepłem, które pozostanie na długo po przeczytaniu książki.

Gorąco polecam.

Dziękuję autorce za zaufanie i egzemplarz recenzencki.

#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl #podróżepopolskiejliteraturze

Informacje dodatkowe o Gdybyś nie istniała:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2025-03-26
Język oryginału: Język polski
Dodał/a opinię: booksitsmypassio

Zobacz opinie o książce Gdybyś nie istniała

Kup książkę Gdybyś nie istniała

Blood from Blood. Domenico
Katarzyna Małecka0
Okładka ksiązki - Blood from Blood. Domenico

Historia Domenico Mancuso - zbuntowanego syna Federico Mancuso, bossa Camorry. Domenico Mancuso różni się od swoich braci. Jest lekkoduchem lubiącym spędzać...

Pozwól mi cię kochać
Katarzyna Małecka0
Okładka ksiązki - Pozwól mi cię kochać

Kiedy Gemma Salieri poznaje przystojnego Nino Bianchiego, natychmiast traci dla niego głowę. Kobieta traktuje tę relację bardzo poważnie i planuje z mężczyzną...