Tytuł: Gdybyś nie istniała.
Autor: Katarzyna Małecka.
Wydawnictwo Niezwykłe
Data premiery: 26.03.2025r.
#współpracareklamowa
#współpracabarterowa
#współpracarecenzencka
"Nigdy nie chciałam być dla kogoś zastępstwem, z drugiej strony zawsze dostawałam ochłapy. Przebywanie w rodzinie zastępczej pozostawiło w mojej głowie traumę, dlatego nie oczekuję od życia zbyt wiele. Biorę to, co mi daje, nie mając odwagi prosić o więcej. Kim jestem, by czegokolwiek wymagać? "
Autorka stworzyła niesamowitą fabułę szkicując świetnych bohaterów, jednocześnie uświadamiając jak trudne jest pogodzenie się z przeszłością i przejście przez żałobę.
Historia napisana z delikatnością i subtelnością pokazująca wrażliwość głównego bohatera i brak wiary w ponowną miłość po starcie żony, do czasu, aż na swojej drodze spotyka Charlie, opiekunkę z przedszkola jego córki, dzięki której jego serce znów zaczyna szybciej bić.
"Gdybyś nie istniała" wzruszy, skradnie serce i otuli ciepłem, które pozostanie na długo po przeczytaniu książki.
Gorąco polecam.
Dziękuję autorce za zaufanie i egzemplarz recenzencki.
#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl #podróżepopolskiejliteraturze
Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2025-03-26
Język oryginału: Język polski
booksitsmypassio
Historia Domenico Mancuso - zbuntowanego syna Federico Mancuso, bossa Camorry. Domenico Mancuso różni się od swoich braci. Jest lekkoduchem lubiącym spędzać...
Kiedy Gemma Salieri poznaje przystojnego Nino Bianchiego, natychmiast traci dla niego głowę. Kobieta traktuje tę relację bardzo poważnie i planuje z mężczyzną...