Wedlug mnie książka,Geny Elfa,,jest niesamowita!!! napisana z wielką ekspresją i niepohamowaną wyobraznia.Wczytując się w nią ma się wrazenie ,że przenika cię wrecz hipnotyzujaca aura mrocznego i pelnego tajemnic lasu,skrzacego od magi,akcji i przygod..Głowna bohaterka Sonia toczy walkę z przeznaczeniem, po drodze spotykaja ją rozliczne proby,ale też przygody i spotkania z niesamowitymi stworzeniami i istotami. Odnajdzie rownież prawdziwa milość,oraz odkryje wiele mrocznych tajemnic...W tej poruszajacej i fantastycznej powiesci autorka zachowała lekki,zabawny i młodzieżowy styl, który bardzo mi się podobał. Dzięki temu lektura się nie dłużyła, a strony wręcz paliły mi się w rękach podczas czytania książki. Bardzo lubię takie powieści, które szybko się kończą, a w dodatku są ciekawie napisane.
Zakończenie nie jest jednoznaczne, pisarka zostawiła sobie otwarte drzwi do pisania kolejnych części. Mam nadzieję, że w nie długim czasie pojawi sie jej kolejna część . Jeśli tak się stanie to z pewnością zakupię ja bez wachania, gdyż wiem, że warto. Jestem ciekawa, jak potoczą się dalsze losy Soni i Korda.
Informacje dodatkowe o Geny elfa:
Wydawnictwo: Poligraf