Okładka książki - Hollywoodzki zakład

Hollywoodzki zakład

🎬🎬🎬🎬 Recenzja 🎬🎬🎬🎬

Klaudia Max " Hollywoodzki zakład "
@mklaudiamax

Wydarzenia : Żywioł
@wydawnictwo.Zywiol

📽️🎬📽️🎬📽️🎬📽️🎬📽️🎬📽️🎬

" Cass patrzy na mnie jak na wariata, którym niewątpliwie jestem.
Nie potrafię przestać obserwować tej zjawiskowej postaci.
Oszalałem. Doszczętnie mnie pogięło. Nigdy więcej samotnych urlopów, bo ostatni taki wypad najwyraźniej poprzestawiał mi w głowie... "

"Hollywoodzki zakład" to pełna przygód historia o sławie, tajemnicach i poszukiwaniu prawdziwego szczęścia..

Stylk autorki jest niesamowicie wciągający i emocjonujący.. Pisze w sposób, który trzyma cię w napięciu i sprawia, że chcesz czytać dalej..

Autorka umiejętnie balansuje między opisem sukcesów i marzeń bohatera, a trudnościami, z jakimi się boryka.. Dodaje również element tajemnicy, który sprawia, że cała historia staje się jeszcze bardziej intrygująca..

Jej sposób opisywania scen i dialogów sprawia, że czujesz się, jakbyś był tam obok bohaterów, oglądając wszystko na własne oczy..

Autorka potrafi przekazać emocje bohaterów w sposób bardzo intensywny, dzięki czemu czytelnik może naprawdę wczuć się w ich historię..
Czytając ich przygody, można odczuć ich radość, smutek, złość i wszystkie inne emocje, które przeżywają..

Bohaterowie są dobrze wykreowani i mają swoje unikalne cechy i osobowości, co sprawia, że są realistyczni, że czujesz się blisko niech i jesteś zainteresowany ich historią..

Opisuje bohatera, Sama Mitchela, jako osobę sukcesu, która błyszczy na czerwonym dywanie.. Podoba mi się, jak autorka przedstawia jego osiągnięcia i spełnione marzenia, ale jednocześnie pokazuje, że życie w świecie show-biznesu może być pełne fałszu i kłamstw.. Opisuje Sama jako narwanego i skandalistycznego, co nadaje mu pewien urok i przyciąga uwagę mediów..

Cassandra Lopez to jedna z najbardziej fascynujących bohaterek, jakie można sobie wyobrazić.. Jest piękna, tajemnicza i odważna.. Jej umiejętności jako kaskaderki są równie spektakularne co jej odwaga..
Ale to, co ją wyróżnia, to jej pragnienie pozostania anonimową.. To dodaje jeszcze więcej intrygi i tajemnicy do jej postaci i histori..

Bardzo interesujące jest również wyzwanie, jakim jest stworzenie filmu w tak krótkim czasie.. Jednak najbardziej intrygujący jest wątek tajemniczej kaskaderki, która pojawia się na drodze Sama..

" Tatuaże nie ukryją twojej przeszłości, Sam, a za każdą blizną na naszym ciele kryje się historia, która może otwierać je wciąż i wciąż na nowo, jeżeli nie stawimy jej czoła... "

Sam Mitchell, utalentowany reżyser i aktor, jest gwiazdą na czerwonym dywanie.. Mimo sukcesów i spełnionych marzeń, czuje się przytłoczony przez zepsucie i kłamstwa panujące w showbiznesie.. Jego kontrowersyjne zachowanie i narwany charakter tylko wzmacniają jego wizerunek skandalisty, ale teraz stoi przed ogromnym wyzwaniem..

Sam postanawia stworzyć pełnometrażowy film w zaledwie trzy miesiące.. To prawdziwe wyzwanie dla niego, ale nie spodziewa się, że najtrudniejsze będzie utrzymanie równowagi w obecności tajemniczej Casandry, kaskaderki o niesamowitych umiejętnościach.. Cassandra ma odwagę i pragnienie pozostania anonimową..

Ich drogi krzyżują się w tym życiowym scenariuszu, a zakład, który ich połączył, może przynieść im upragniony spokój.. To naprawdę emocjonująca historia o dwóch niezwykłych osobach, które muszą stawić czoła swoim demonom i znaleźć równowagę między sławą a prawdziwym szczęściem..

Informacje dodatkowe o Hollywoodzki zakład :

Data wydania: 2024-02-10
ISBN: .
Tytuł oryginału: Hollywoodzki zakład
Tłumaczenie: polskie
Dodał/a opinię: Magdalena Grzejszczyk

Zobacz opinie o książce Hollywoodzki zakład

Kup książkę Hollywoodzki zakład

Mrok duszy
Klaudia Max0
Okładka ksiązki - Mrok duszy

Pożądała zemsty. I modliła się, by ta przyniosła jej ukojenie. Pragnęła cofnąć czas. Potrzebowała znaleźć się w ramionach Dawida. Marzyła o śmierci....

Iskierka
Klaudia Max 0
Okładka ksiązki - Iskierka

Powroty są trudne.Szczególnie gdy sądzisz, że nie masz do czego wracać... Karolina "Karo" Korycka.Dawniej uśmiechnięta i lekko zwariowana miłośniczka...