Bardzo lubie czytać książki z relacjami sąsiedzkimi i związanymi z tym potyczkami słownymi.
Ivy i Nicolas pochodzą z dwóch różnych światów-On tatuażysta i imprezowicz-Ona spokojna,cicha pisarka.
Ten duet sprawia,że atmosfera od pierwszego spotkania jest niezwykle napięta i nieokiełznana.Oboje pragną żyć po swojemu,a jednak dwie różne osobowości coraz bardziej chcą czegoś więcej…Relacje hate-love z dużą dawką wrażeń i emocjonujących momentów.Możemy obserwować ich potyczki i odkrywać skrywane tajemnice.Poznajemy ich pasje,wolny czas oraz zawistne osoby pragnące zniszczyć innych szczęście.Takie zabiegi mieszają w fabule powodujac,że zazdrość wygrywa.To powoduje zabawne sytuacje sprawiające wiele szalonych chwil.
Bohaterowie ujęli mnie swoimi pasjami,miłością do swojej pracy oraz obawą przed zranieniem.Tajemnice nie wróżą niczego dobrego a odkryta prawda rani drugą osobę,ponieważ zaufanie jest ważne.
Książka dostarczy Wam mnóstwa wrażeń wraz z barwnymi bohaterami.Będziecie się z nimi dobrze bawić i pragnąc więcej ich historii.Kolejna godna polecenia książka autorki z którą spędzicie świetnie czas.
Jeśli szukacie dobrej komedii z relacjami sąsiadów to powinniście poznać Ivy i Nicolas’a.
Polecam gorąco
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2023-10-11
Barbara Dębska
Rosalie White jest lekarzem medycyny estetycznej i pracuje w klinice należącej do jej starszego brata, Allana. Od lat nie chciała się z nikim wiązać, zwłaszcza...
Dwudziestotrzyletnia Melanie Green mieszka w Nowym Jorku i jest pokojówką w jednym z hoteli znanej sieci należącej do włoskiego milionera – Matteo...