„I’m Just a Girl Journal” to tym razem coś zupełnie innego niż zwykła książka i myślę, że może być naprawdę świetnym prezentem, szczególnie dla nastolatki.
To już mój drugi journal od tej autorki. Poprzedni był bardziej typowo książkowy i skierowany do książkar, a ten jest dużo bardziej „dziewczyński” i skupia się na różnych tematach związanych z dorastaniem, emocjami, przyjaźniami i codziennym życiem.
Bardzo podoba mi się forma tego journalu, bo to nie jest coś, co tylko się przegląda i odkłada na półkę. Można naprawdę się zaangażować, wpisywać swoje myśli, sekrety, wspomnienia i trochę potraktować go jak taki nietypowy pamiętnik. Mam wrażenie, że po kilku latach bardzo fajnie byłoby do niego wrócić i zobaczyć, o czym wtedy się myślało i co było ważne.
Fajne jest też to, że nie ma tutaj miejsca na nudę. Są różne aktywności, pytania i rzeczy, które można robić samemu albo nawet z przyjaciółką. To taki journal, przy którym można się trochę pobawić, lepiej poznać siebie i po prostu miło spędzić czas.
Myślę, że gdybym była młodsza, sama byłabym zachwycona takim zeszytem i pewnie wszystko miałabym w nim zapisane 😅
To coś innego niż klasyczna książka, ale zdecydowanie warte uwagi, jeśli lubicie takie kreatywne rzeczy albo szukacie pomysłu na prezent 💖
Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2026-05-06
patka_517
Must have tego lata! Czas na przygodę! Zabierz swój ukochany Summer BookTok Journal, gdziekolwiek tylko chcesz. Wakacyjny obóz, city break, camping z...
Must have wszystkich książkar! Najfajniejsze tiktokowe wyzwania i mnóstwo dobrej zabawy! Oto dziennik, który pomieści całe twoje książkowe życie. Zrób...