Są książki, które się czyta spokojnie i takie, które wciągają bez reszty. Ta zdecydowanie należy do tej drugiej kategorii. Przeczytałam ją na raz i muszę przyznać, że dawno nie czytałam tak dobrej historii romantycznej. Już od pierwszych stron zainteresowała mnie tak mocno, że nie byłam w stanie się oderwać.
To historia, w której znajdziecie wszystko, czego potrzeba. Jest świetny humor, genialne i błyskotliwe dialogi, ogromna chemia między bohaterami oraz bardzo ciekawa i dynamiczna fabuła. Relacja głównych postaci jest pełna napięcia, emocji i iskier. Ich przekomarzania są zabawne, momentami ostre, ale też niesamowicie wciągające.
Motywy enemies to lovers, fake relationship i billionaire romance zostały tutaj pokazane w świeży i angażujący sposób. Zwroty akcji sprawiają, że nie ma chwili nudy, a emocje rosną z każdą kolejną stroną. To romans pełen pasji, napięcia i silnych uczuć.
Naprawdę rewelacyjna książka i już czekam na kolejną część, bo wierzę, że dostarczy mi od groma emocji. Jeśli lubicie historie, które wciągają, bawią i rozpalają wyobraźnię, zdecydowanie musicie ją przeczytać.
Wydawnictwo: Agora
Data wydania: 2025-10-15
Tytuł oryginału: A deal with the bossy devil
ubookmi
Ten arogancki miliarder był moją zmorą, a teraz stanie się moją codziennością. Nigdy wcześniej nie miałam problemów ze znalezieniem pary dla klienta....