"Honey. Jesteś moją zagadką" Nany Bekher, pierwszy tom dylogii o siostrach bliźniaczkach. To kolejna książka autorki, która przypadła mi do gustu w stu procentach.
Miami. Klub. Piękna, samotna dziewczyna przy barze. Mężczyzna, który proponuję jej darmowy transport. Namiętna noc. I już? Koniec ? A co jeśli znowu się spotkają w pracy? Tylko czy to ta sama dziewczyna ?
Z każdą kolejną książką tej autorki, utwierdzam się w przekonaniu, że uwielbiam każdą stworzoną przez Nanę historię.
W tej powieści dostałam jakże przeze mnie uwielbiany, wątek biurowy. Nana znakomicie wplatała go w kartki tej powieści. Większość akcji, dzieje się w biurze, co szalenie mi się spodobało.
Dodatkowo humor, z jakim można zacząć czytać tę powieść, jest bardzo wciągający. Przez pierwsze 50 stron mój uśmiech nie schodził z twarzy.
Ale już później... Autorka niesamowicie budowała napięcie, chemię i przyciąganie między bohaterami.
Nicholas, Honey i Holly to tak naprawdę główni bohaterowie tej powieści. Każdy z nich skradł moje serce i choć, Holly może wydawać wam się bardzo egoistyczna, poczekajcie nad jej oceną, aż poznacie jej tajemnice.
Ale żeby nie było tak pięknie i kolorowo, pisarka ma dla nas parę asów w rękawie. Więc przy tej lekturze nie ma mowy o nudzie.
Spędziłam znakomity czas z powieścią, którą już miałam okazję przeczytać na wattpadzie. Więc moja radość, z posiadania tego akurat egzemplarza jest podwójna 😍
Już nie mogę się doczekać kolejnego tomu.
Gorąco polecam ❤️🔥
Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2023-01-25
Dominika Witos
Miłość zrodzona z przyjaźni to rzadki dar Cassie i Liam przyjaźnią się, odkąd tylko pamiętają. Wychowana w męskim gronie Cassie nigdy nie była wystarczająco...
,,Niebiańskie tsunami", czyli gorący romans prosto z zachwycającej Ibizy! Nadia rozstała się z Ethanem już cztery lata temu. Ponieważ związek zakończył...