Mam idealną propozycję książki dla fanów komedii romantycznych i romansów biurowych. Będziecie oczarowani!
Nicholas McKinley wraca do Miami , aby pomóc w prowadzeniu rodzinnej firmy. Jego beztroski brat wyciąga go do klubu i tam Nicholas poznaje seksowną blondynkę. Spędza z nią upojną noc, ale rano kobieta znika bez słowa.
Nicholas jest w totalnym szoku, gdy następnego dnia spotyka nieznajomą w biurze.
Honey Chambers pracuje w firmie jego ojca. Kobieta twierdzi, że nigdy wcześniej go nie spotkała. Jednak domyśla się, że jej nowy szef przespał się z jej siostrą bliźniaczką.
Nicholas zastanawia się o co tutaj chodzi i dlaczego kobieta udaje, że go nie zna?
Co zrobi mężczyzna gdy odkryje prawdę?
Którą z sióstr wybierze?
Poukładaną Honey czy szaloną Holly?
Przekonajcie się sami.
Uwielbiam styl autorki i znowu jestem na maksa zachwycona historią stworzoną przez Nanę Bekher. Kolejny raz przekonałam się, że książki autorki warto brać w ciemno. Genialna fabuła. Ciekawie wykreowani bohaterowie. Już od pierwszych stron śledziłam losy bohaterów, aby dowiedzieć się jak rozwiną się ich relacje. Autorka wymyśliła ciekawe dialogi, a przepychanki słowne bohaterów wprawiły mnie w dobry nastrój. Będzie też namiętnie i gorąco, bo między bohaterami aż iskrzy od pożądania. Autorka potrafi pisać gorące erotyki, od których dostaniecie gorących wypieków na twarzy.
Lekka i zabawna historia nie pozwoli Wam odłożyć tej książki. Nie będziecie nudzić się i przeczytacie tę książkę w błyskawicznym tempie.
Gwarantowane emocje i relaks.
Bawiłam się znakomicie.
Rewelacja!
Gorąco polecam!
Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2023-01-25
brunetkabooksrec
Ashley Flores jest cenioną i bardzo utalentowaną szefową kuchni. Niejeden właściciel restauracji marzy, by dla niego pracowała. Lecz nie on. Nie Milton...
Natán Navarro to mężczyzna, na którego przyszedł czas, by przejąć interesy ojca. Wkracza do brutalnego i niebezpiecznego świata, rządzącego się własnymi...