🧡„Każdym drżącym oddechem” to wyborna historia z gatunku new adult z motywem slow burn oraz przeszłością,która naznaczyła serce naszych bohaterów. Wspólne zamieszkanie,cięty język i nieoczekiwana pomoc rozpoczyna emocjonującą opowieść,która rodzi się zbyt szybko.To bardzo piękne,lecz niezamknięta przeszłość i brakiem szczerości doprowadza do nieporozumień i smutku.
🧡To poruszająca opowieść o błędach przeszłości i konsekwencjach,które przyczyniają się do zbudowania muru wokół siebie.Ten mur będzie trudno przebić,ponieważ cierpienie i ból pozostaje na długo,gdy strach zwycięża. Oboje trwają w zawieszeniu,dopóki nie zrozumieją,że trzeba iść naprzód i stanąć w twarz ze swoim demonami sprzed lat.Dopiero wtedy jest szansa na lepszą przyszłość.
🧡W powieści widzimy piękną przyjaźń i relacje rodzinne,które z jednej strony są wzruszające,z innej powodują zadumie i zastanawianie się ich przyczyn.Przyjaźń na którą zawsze można polegać i z którą można się śmiać i płakać również.Pojawiają się bohaterowie dwóch poprzednich tomów pokazują,że na nich zawsze można polegać.
🧡 „Każdym drżącym oddechem” to emocjonująca historia z bolesną przeszłością i rodzącym się uczuciem,które zostanie wystawione na próbę.
🧡Pokochałam bohaterów i kibicowałam z całych sił,by nie poddali się w walce o szczęście i miłość.Warto przeczytać i zobaczyć,że przeszłość nie czyni nas złymi osobami.Gorąco polecam📖
Wydawnictwo: Media Rodzina
Data wydania: 2025-09-10
Tytuł oryginału: Beyond What is Given
Barbara Dębska
Georgia Stanton dowiaduje się, że jej zmarła prababcia Scarlett – sławna autorka romansów – nie dokończyła swojej ostatniej książki. Kobieta...
Autorka bestsellerowej serii ,,Fourth Wing", która rozpaliła serca milionów osób na całym świecie - z nową powieścią! ,,Wiedziała. Właśnie dlatego mama...