Okładka książki - Kłamca

Kłamca

Tom 3 cyklu Eddie Flynn

„… jeśli każdego dnia zakładasz klapki na oczy, wcześniej czy później przestaniesz cokolwiek widzieć”

Ojciec porwanej Caroline Leonard Howell kontaktuje się z adwokatem Eddiem Flynnem. Howell nie powiedział FBI,  że dostał dwa żądania okupu. Gdy FBI jedzie na dworzec on z zaufanymi pracownikami rusza w drugiej miejsce. Chce sam odbić córkę a Flynn ma potem wybronić go przed więzieniem.

„Kłamca”  ma wszystkie cechy rasowego thrillera prawniczego.  Znajdziemy tutaj:  ociekające napięciem sceny sądowe, buchające adrenaliną wydarzenia poza palestrą, zawiłą zagadkę kryminalną, zaskakujące zwroty akcji, ciekawych bohaterów i bardzo dużo silnych emocji.

Eddie Flynn jest postacią, którą trudno zapomnieć. Jego szulerskie geny i mętna przeszłość mieszają się z głęboko zakorzenioną potrzebą ochrony niewinnych i dążeniem do prawdy choćby  po własnym trupie. Tego „typa” trudno złamać a strasznie go wzbudza w nim tylko sprzeciw i wzmacnia upór. Doskonale rozumie on emocje, które targają ojcem porwanej dziewczyny, ponieważ sam był w podobnej sytuacji.

„Kłamca” dotknie nas do żywego i zapiecze niczym rano posypana solą. Unurzamy się w brudach prawniczego świata, zagubimy się w gęstwinie kłamstw, ogarną nas wściekłość i bezsilność, ból ojca rzuci nas na kolana.

Sięgajcie szybko po „Kłamcę”, bo to kawał dobrej literatury.

Informacje dodatkowe o Kłamca:

Kup książkę Kłamca

Obrona
Steve Cavanagh0
Okładka ksiązki - Obrona

Eddie Flynn, niegdyś działał jako artysta oszust i kanciarz, po latach został prawnikiem. Uznał, że między tymi dwoma zawodami nie ma wielkiej różnicy...

Pół na pół
Steve Cavanagh 0
Okładka ksiązki - Pół na pół

Bezkompromisowy prawnik Eddie Flynn powraca! Najnowsza książka bestsellerowego autora thrillerów prawniczych, Steve’a Cavanagha. Błyskotliwa, wciągająca...

Opad
Opad