Okładka książki - Kłopoty w raju

Kłopoty w raju

💚Duet autorek,który sprawi,że nie będziecie mogli oderwać się od odłożone książki,dopóki nie przeczytacie ją w całości.

🏝 „Kłopoty w raju” to historia z którą spędzicie miło czas.Niespełna sześciuset stronnicowa lektura daje nam nie tylko wiele zaskakujących chwil,jak również cudnych momentów.Opowieść choć jest trochę przewidywalna, to wcale nie powoduje,że nie chcemy jej czytać-wręcz jest odwrotnie.Pragniemy dowiedzieć się szczegółów z życia bohaterów oraz tajemnic rodzinnych,które wyniszczają bliskich.
🏝Autorki poruszają nie tylko te miłe i błogie chwile na prywatnej wyspie.Manipulacja,chęć kontroli jest ważniejsza niż dobro rodzinne.Są one toksycznymi relacjami rodzinnymi o których głośno się nie mówi.To mi się bardzo podobało,ponieważ widzimy,że bogate osoby nie pokazują innym swojej niedoskonałości oraz relacji rodzinnych o których chcą zapomnieć.

🏝Bardzo,ale to bardzo podobała mi się spontaniczność Anny.Jest ona taka prawdziwa,szalona i nieokiełznana.Dzięki niej fabuła jest trudna do odgadnięcia, a to jest plusem opowieści,ponieważ nigdy nie wiemy,co za chwilę się wydarzy.

🏝Powieść jest świetną powieścią,by spędzić znakomity czas ze świetnymi bohaterami,którzy ponownie spotykają się po latach.Moc emocji gwarantowany!
🏝Gorąco polecam

Informacje dodatkowe o Kłopoty w raju:

Wydawnictwo: Filia
Data wydania: 2024-10-23
Tytuł oryginału: The Paradise Problem
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: romans

Zobacz opinie o książce Kłopoty w raju

Kup książkę Kłopoty w raju

Idealnie sparowani
Christina Lauren0
Okładka ksiązki - Idealnie sparowani

Tworzą doskonały hollywoodzki romans na ekranie. Uwielbiają ich widzowie. Ale czy za kulisami ich relacja jest równie ekscytująca? Felicity „Fizzy”...

Miłość i inne słowa
Christina Lauren 0
Okładka ksiązki - Miłość i inne słowa

Po dekadzie rozłąki los na nowo krzyżuje ścieżki kochanków – zakochana w sobie za czasów nastoletnich para przez przypadek wpada na siebie w Bay...