Okładka książki - Koneserzy kolejnego dnia. Alicja Majewska i Włodzimierz Korcz według Artura Andrusa

Pierwsza dama polskiej piosenki (zdania nie zmienię)

Cieszę się z wielu rzeczy, szczególnie tych małych, ale są perełki, które zalewają mnie radością. Taką niewątpliwie jest ta książka. Czytałam i słuchałam muzyki w tle, tańczyłam z kotami, nuciłam. Pozwoliłam wchłonąć się jej całkowicie.

Rozbawił mnie wątek o rowerze; mogę zapewnić, ze mną Pani Alicja jeździłaJ #rowerzalicją.

Historia relacji przedstawiona humorystycznie, z dystansem i luzem.

Pani Alicja, nie żona Włodzimierza Korcza; zawsze śmieszyło mnie stwierdzenie, że nią jest - „ale jak to trędowata?”.

Trudno jednoznacznie opisać, o czym jest ta książka: wspomnienia, żart, zabawne historie o tym, co było się zdarzyło (PRL i artystowanie). Opowieści o miłości do muzyki, do ludzi, do świata z jedzeniem w tle.

To książka od koneserów dla koneserów.

Historia kariery wspaniałego duetu Majewska – Korcz opowiedziana ich słowami, z dopowiedzeniem Andrusa.

Ja zakochana w słowach, jestem absolutnie pod urokiem książki i Artystów.

Polecam przesłuchać w empikgo.

Informacje dodatkowe o Koneserzy kolejnego dnia. Alicja Majewska i Włodzimierz Korcz według Artura Andrusa:

Wydawnictwo: Wielka Litera
Data wydania: 2022-11-23
Dodał/a opinię: ja-carpe_diem

Zobacz opinie o książce Koneserzy kolejnego dnia. Alicja Majewska i Włodzimierz Korcz według Artura Andrusa

Kup książkę Koneserzy kolejnego dnia. Alicja Majewska i Włodzimierz Korcz według Artura Andrusa

Koneserzy kolejnego dnia (wyd. 2)
Włodzimierz Korcz0
Okładka ksiązki - Koneserzy kolejnego dnia (wyd. 2)

Artur Andrus rusza w trasę z Alicją Majewską i Włodzimierzem Korczem. Wybierz się razem z nimi! Artur Andrus wyrusza w trasę koncertową z legendarnym...