🌹„Królowa kłamstw” to historia pełna tajemnic,intryg,niebezpiecznych osób i sekretów skrywanych w sercu. Bohaterowie potrafią zaintrygować swoim zachowaniem oraz nieustępliwością.
▫Layla to młoda dziewczyna pełna niejasności.Pod skorupą skrywa prawdziwą osobowość i to ona jest kluczem do poznania jej tak naprawdę.
▫William jest niebezpiecznym mężczyzną rządzącym miastem.Nie cofnie się przed wymierzeniem kary,by kazdy czuł respekt przed nim.Duet z piekła rodem!Razem potrafią osiągnąć wszystko,jednak przeszłość może zmienić wszystko.
🌹Rozgrywki pomiędzy braćmi,odkrywana przeszłość bohaterki czy pojawienie się bliskich osób pozwolą nam poznać przeszłość o którą nasi bohaterowie chcieli zapomnieć. Elektryzująca fabuła wraz z nowo poznaną prawdą tworzą zamieszanie i niedowierzanie,że łatwo stracić czujność,by wrogowie przypomnieli o sobie!
🌹„Królowa kłamstw” jest znakomitą lekturą o trudnej przeszłości,którą skrywa się przed światem,by zbudować go na nowo.To także relacja age gap przepełniona pożądaniem,które okazuje się czymś wyjątkowym w niebezpiecznym świecie przepełnionym niegodziwymi zagrywkami.
🌹Jestem zachwycona tą historią,bo sprawiła,że wyobraźnia zaczęła działać,aby połączyć elementy teraźniejszości z tymi z przeszłością.Tworzy to odurzającą i emocjonującą opowieść bohaterów,których czeka nie lada wyzwanie,by przetrwać nadchodzącą burzę. Czekam z niecierpliwością na kontynuację,bo zakończenie uchyliło druzgocącą prawdę.
🌹Czytajcie-gorąco polecam
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2025-05-27
Barbara Dębska
Karlie Craine to dwudziestoczteroletnia influencerka, marząca o stworzeniu własnej marki modowej. Na pierwszy rzut oka wydaje się, że życie dziewczyny...
Czasem przeszłość wraca... i domaga się drugiej szansy. Kaia Stein nie sądziła, że szalony wyjazd do Vegas zmieni całe jej życie. Dwa lata po urodzinowym...