„Całkowicie odmienił moje życie,a w dodatku znosił moje szaleństwo z anielską cierpliwością.Nawet kiedy sama ze sobą nie mogłam wytrzymać, jemu to się jakoś udawało”
Życie Finley i Logana układa się wręcz cukierkowo.Mają dwójkę wspaniałych urwisów, spokój,praca, przyjaciele. Żyć nie umierać!
Prawie zapomnieli o wydarzeniach z przed kilku lat.Aż nadchodzi moment, w którym anonim przypomina o prawdziwej przeszłości Finley.
Prawdziwej tożsamości,która miała być skrzętnie skrywana.
Teraz nie boją się tylko o siebie, ale przede wszystkim o dzieci.W dodatku cholernie zazdrosna o Logana,Finley musi mierzyć się z awansami innych kobiet. Jednak po kolejnym anonimowym meilu z załącznikiem,który roztrzaskuje jej serce,po bezgranicznym zaufaniu, którym od zawsze obdarzała męża,zostaje tylko wspomnienie.
Czy uda się im, ochronić rodzinę przed przeszłością Finley?
Czy Loganowi,uda się odzyskać żonę,a przede wszystkim zaufanie Finley?
Tego do samego końca książki nie jesteśmy w stanie przewidzieć.
@i.daniszewska tak pokierowała fabułę,że trzyma w napięciu prawie przez cały czas.Zadziorna Finley, odważana,bezkompromisowa,musi zmierzyć się z prawdopodobną zdradą męża,napięciem związanym z anonimami,które tylko uświadamiają,że nie da się całkowicie uwolnić od przeszłości,bo zawsze może się trafić gdzieś,ktoś kto nie zapomniał…
W dodatku Loganowi też, dla dobra sprawy przyjdzie stanąć oko w oko z przeszłością, a to wcale nie będzie, ani łatwe, ani przyjemne.
I tak,tych swoje ma tak silną więź, emocjonalną, cielesną, a pikantne potyczki słowne, definiują ich niesamowity związek, że aż szkoda by było,żeby to się rozjechało.
Ale cóż Logan będzie miał niełatwe zadanie w tej kwestii, bo takiej drugiej upartej jak Finley, chyba nie ma na świecie. Właśnie ta ich relacja jest dla mnie cudowna. To, jak ze sobą flirtują, rozmawiają,kłócą i namiętnie godzą, to jest Sztosik.Ale należy też wspomnieć o wątku sensacyjnym, który jest tak dobrze,zagadkowo, tajemniczo i wprost rewelacyjnie poprowadzony, że aż włos się jeży na głowie.
Reasumując!
Gorąco polecam!
A jeśli, przez jakieś niedopatrzenie 😉,nie znacie jeszcze,pierwszego tomu „Tylko na chwilę”,to musicie zacząć od niego.
Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2022-09-09
EroticBooksLover
Romans bez zobowiązań i zakazany związek z szefem!Gdy po śmierci ojca, znanego senatora, dziewiętnastoletnia Lauren Sanders stała się posiadaczką dowodów...
Connor Broxson to zawodowy hokeista i jeden z czołowych zawodników Chicago Blackhawks. Jednak kolejny sezon nie zapowiada się dla niego kolorowo. Chłopak...