Miało być na zawsze

Tom 2 cyklu Nie po drodze

Czy są tu czytelnicy romansów? Mam dla Was książkę, która Was zaciekawi i wciągnie na cały wieczór.
"Miało być na zawsze" to kontynuacja losów bohaterów książki "Tylko na chwilę" cyklu Nie po drodze.
Finley i Loganowi udało się stworzyć szczęśliwą rodzinę. Niestety nic nie trwa wiecznie.
Pewnego dnia para otrzymuje anonimowy list, w którym ktoś zagraża ich rodzinie. Adresat zna prawdziwą tożsamość Finley, a na dodatek kobieta dostaje wiadomości ze zdjęciami swoich dzieci. Mało tego dostaje zdjęcie Logana z inną kobietą. Finley jest przerażona. Nie dość, że musi chronić przed nieznajomym to jeszcze musi chronić swoje serce przed niewiernym ukochanym.
Kto napisał anonimy?
Kto zna tożsamość Finley?
Kto zagraża jej rodzinie?
Czy Logan jest niewiernym mężem?
Czy ta historia zakończy się szczęśliwie?
Przekonajcie się sami.

Autorka potrafi stworzyć historie, które wciągają od samego początku i trzymają w napięciu do samego końca. Akcja jest dynamiczna, ciekawie wykreowani bohaterowie, tajemnice, zagadki, zemsta, intrygi, pożądanie, nieoczekiwane zwroty akcji. To wszystko czeka Was podczas czytania tej książki. Historia pełna emocji i wrażeń. Dostaniecie tutaj nie tylko romans, ale też wątek kryminalny. Przez całą książkę zastanawiałam się, kto i dlaczego chce zaszkodzić Finley. Nie mogłam oderwać się od tej książki i odczuwałam niepokój towarzyszący bohaterce. Do samego końca nie odkryłam, kto stoi za groźbami, a podejrzanych typowałam kilku. Autorce udało się mnie zaskoczyć. Nie ma mowy o nudzie.
Autorka ma przyjemny styl i książkę czyta się bardzo szybko. Jej książki biorę w ciemno. Czekam na kolejne powieści autorki.
Jeśli macie ochotę na nieprzewidywalną historię i rollercoaster emocjonalny, po którym szybciej zabije Wam serce to gorąco polecam Wam tę serię.

Informacje dodatkowe o Miało być na zawsze :

Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2022-09-09
ISBN: 9788383200255
Dodał/a opinię: brunetkabooksrec

Zobacz opinie o książce Miało być na zawsze

Kup książkę Miało być na zawsze

Pomyłka
Iga Daniszewska0
Okładka ksiązki - Pomyłka

Powieść autorki Szpilek z Wall Street i Tylko na chwilę! Samantha Spinster to trzydziestolatka, która wspólnie z chłopakiem Jacksonem prowadzi agencję...

Skruszyć lód
Iga Daniszewska 0
Okładka ksiązki - Skruszyć lód

Connor Broxson to zawodowy hokeista i jeden z czołowych zawodników Chicago Blackhawks. Jednak kolejny sezon nie zapowiada się dla niego kolorowo. Chłopak...

Niewidzialna
Sabina Obwiosło-Budzyń