Okładka książki - Miłość na własność

Miłość na własność

Książka jest jednà wielką zagadką-pełna takemnic i najmniej oczywistych faktów z życia bohaterki.Rozdziały z różnych przedziałów czasowych-zarówno teraźniejszości jak i przeszłości daje nam pełny obraz przeżyć i upadku Sue.Poznanie wszystkich niechcianych momentów z jej życia pozwala lepiej zrozumieć bohaterkę i jej chłodne podejście do życia,zwłaszcza mężczyzn.Nie potrafi pokochać,ponieważ nie zamknęła rozdziały pt.przeszłość.Odrzucenie najbliższych jej osób niesie ze sobą ogrom cierpienia i samotności.Razem z nią przeżywałam ból istnienia i niepewność w podjęciu ważnych dla niej decyzji.
Warto czasem odpuścić i zapomnieć dotknięte krzywdy,ponieważ przyszłość jest ważniejsza niż urazy skrywane głęboko w sercu.
Ciekawa postacią był Seweryn,który potrafił cierpliwie czekać i zrozumieć problemy Sue.

Ta historia jest przepełniona samotnością i krzywdą ciągnąca się przez lata.Jedna zła decyzja niesie ze sobą wiele złych wspomnień.

Trzymałam kciuki za bohaterkę i jej przemiane,by popatrzyła na osoby,którym zależy na niej.Dostrzegła w nich miłość i ją odwzajemniła.Czy Sue to jej udało?Tego dowiecie się sięgając po tą książkę.
Polecam,bo emocji nie brakuje do samego końca powieści.

Informacje dodatkowe o Miłość na własność:

Wydawnictwo: Amare
Data wydania: 2022-02-25
ISBN: 9788382197419
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Tagi: bóg

Zobacz opinie o książce Miłość na własność

Kup książkę Miłość na własność

Miłość na kredyt
Sandra Robins 0
Okładka ksiązki - Miłość na kredyt

Miłość należy się każdemu. Nawet gdy uważasz, że na nią nie zasługujesz. Bolesne doświadczenia z dzieciństwa sprawiły, że Amy stara się jak najszybciej...

Miłość na sprzedaż
Sandra Robins0
Okładka ksiązki - Miłość na sprzedaż

Gdy zależy ci na szczęściu najbliższej osoby, nie cofniesz się przed niczym. 21-letnia Sarah, studentka farmacji, jest w stanie poświęcić wszystko, byle...