Rose Anna wychowywała się wśród gangu motocyklowego Dogs of Hell. Miała grupkę przyjaciół i chłopaka Marshalla, którego momentami się bała. Skrycie kochała się jednak w straszym członku gangu Calvinie.
Pewnej nocy oddała mu siebie w całości po czym wyjechała do Atlanty.
Po kilku latach wraca, ale nie sama.
Wraz z przeuroczym synkiem Nathem odwraca świat Calvina Barda o 180 stopni.
Okazuje się, że prezydent młodszej gwardii Dogs od Hell, nie pamięta upojnej nocy z Rose Anną, jednak dokumenty nie pozostawiają wątpliwości czyim dzieckiem jest Nath.
Międzyczasie Psy walczą o terytorium z Krupierami, a była stara Calvina nie może pogodzić się ze stratą ukochanego.
Czy Rose Anna odnajdzie się na nowo w brutalnym świecie motocyklistów? Czy po upływie kilku lat nadal uczucia do Calvina są tak silne, aby stworzyli szczęśliwą rodzinę?
"Mój do zapomnienia" to historia z moim jednym z ulubionych motywów. Niegrzeczni mężczyźni, gang motocyklowy, a w tym wszystkim walka o miłość i szczęście. Książka ogólnie patrząc na fabułę jest bardzo dobra. Główni bohaterowie wykreowani odpowiednio do atmosfery. Nie brakuje wątków erotycznych oraz niebezpiecznych, co pozwala na odczucie pełnej palety emocji.
Kiedy do akcji wkracza psychiatryczna Vi bardzo ciężko odłożyć książkę. Bardzo dobre zagranie autorki, aby przyciągnąć czytelnika.
Jednyny minus w mojej opinii to trochę chaotycznie opisane zasady gangu oraz relacje wewnętrzne i z wrogimi społecznościami. Momentami gubiłam się kto jest kim, z kim i po co. Mimo wszystko ten szczegół nie wpływa mocno na ogólny zarys fabuły.
Książkę polecam przede wszystkim osobą lubiącym gatunek romans/erotyk, a tymczasem biorę się za II część, którą miałam przyjemność objąć patronatem medialnym.
Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2021-04-28
Wioletta Jachym
Ewa Jabłońska nie sądziła, że powrót do Czarnowa będzie dla niej taki trudny. Teraz ma swoje życie w Inverness, musi jednak odnaleźć w sobie siłę, aby...
Czwarty tom bestselerowego cyklu Dogs Of Hell, czyli historii o gorących motocyklistach z samego piekła! Madison Lancaster działa w Danville pod przykrywką...