Okładka książki - Morderstwo all inclusive

Morderstwo all inclusive

Po czym można poznać dobrą komedię kryminalną? Po wybuchach śmiechu i tak właśnie było w przypadku czytania tej książki.
No cóż mogę rzec, naprawdę zabawny opis tego jak mogą wyglądać święta na tropikalnych wyspach, ja już kilkukrotnie takie święta spędziłam no i przyznaję można to też odrobinę potraktować jako relację z podróży :) Oczywiście z przymrużeniem oka.
Znajdziemy tu tabun bardzo polskich turystów, wyspę która na zdjęciach wyglądała odrobinę inaczej, wigilijny barszcz, po którym większość się pochorowała, niektórzy wręcz śmiertelnie, czarownicę, a nawet ducha z amnezją.
Być może wszystko to brzmi kuriozalnie, ale taka właśnie jest ta książka. Zabójczo śmieszna, z obnażeniem wszelkich przywar polskości, a przy okazji z zagadką kryminalną.
Mąż mnie strofował że on filmu nie słyszy bo ja się tak śmieję czytając tę książkę, to oznacza jedno było zabawnie, a takie komedie są przecież najlepsze.

Informacje dodatkowe o Morderstwo all inclusive:

Wydawnictwo: DRAGON
Data wydania: 2025-08-13
Kategoria: Inne
ISBN: 9788382741964
Dodał/a opinię: Diana Wiszniewska

Tagi: Literatura kryminalna i detektywistyczna Literatura humorystyczna

Zobacz opinie o książce Morderstwo all inclusive

Kup książkę Morderstwo all inclusive

Kosmitek
Iwona Banach0
Okładka ksiązki - Kosmitek

W wyniku ogromnego zamieszania na Ziemię trafia Xilix - kosmita, który niezbyt zna się na zwyczajach Ziemian, a już z pewnością niewiele wie o Bożym Narodzeniu...

Śmierć żonokrążcy
Iwona Banach0
Okładka ksiązki - Śmierć żonokrążcy

Pięć byłych żon na urodzinach u teściowej z piekła rodem? To nie może skończyć się dobrze. Walter Pacholec z bycia żonatym uczynił nieźle prosperujący...