Okładka książki - Mrok duszy. Część 2

Mrok duszy. Część 2

Tom 2 cyklu Czerń Rubinu

‼️RECENZJA PATRONACKA‼️

,,Nawet Luka i przeznaczenie, które nas połączyło, nie pomogą mi pokonać agonii po Twojej stracie. Nikt nie pomoże. Bo i ja tego nie chcę. Dopóki czuję ból, będę o Tobie pamiętać".

😈😈😈

,,Mrok Duszy” część dwa autorstwa Klaudii Max to kontynuacja tomu drugiego o tym samym tytule.

Jest to część serii fantasy o mrocznym klimacie, dobrze rozbudowanym wątku romantycznym i z intensywnymi plot twistami⚡️😈.

✔️Autorka w tym tomie pokazała, iż nie boi się sięgać po kontrowersyjne i dość ciężkie tematy, by wzbogacić fabułę i nadać jej, jak i bohaterom więcej autentyczności.

✔️Niektóre sceny poruszają do głębi, trafiają prosto do serca i wywołują łzy smutku i wzruszenia😭.

✔️Ogólnie ciężko wyczuć, w jaką stronę zmierza cała akcja. Jest mnóstwo tajemnic i niejasności.

✔️Cały czas coś się dzieje, fabuła nie zwalnia, a przy tym jest mocno nacechowana emocjonalnie.

✔️Przez to wszystko nie da się tak po prostu przebrnąć przez tę pozycję w parę godzin.

✔️Są momenty, kiedy trzeba się trochę skupić, by nie zagubić się w ujawnianych informacjach, jednak o dziwo jest to naprawdę przyjemne i dodaje takiego dreszczyku oczekiwania tak, że czasami po prostu wahałam się przed przewróceniem strony, gdyż bałam się tego, co się będzie dalej dziać😅.

I to było cudowne❤️😈.

✔️Naprawdę z każdym tomem seria jest jeszcze bardziej rozwinięta, przez co coraz mocniej się do niej przywiązuje.

✔️Wiem, że Klaudia ma nam jeszcze wiele do zaoferowania. Szczerze nie mogę doczekać się kontynuacji tej historii, choć już przeczuwam, że będzie ona słodko gorzka.

✔️Ja w każdym razie polecam wam tę lekturę, jak i pozostałe książki z tej serii ❤️🖤. Naprawdę warto po nie sięgnąć i zagłębić się w ten niebezpieczny i zawiły świat fantasy.

✔️Dodam tylko, iż jest to pozycja zdecydowanie przeznaczona dla osób pełnoletnich🔞. Młodsi czytelnicy raczej nie powinny się za nią zabierać.

Pozostałym jednak gorąco polecam😈.

✔️Współpraca reklamowa z @wydawnictwo_rubynigrum 🖤

Kup książkę Mrok duszy. Część 2

Uśmiech przeznaczenia
Klaudia Max 0
Okładka ksiązki - Uśmiech przeznaczenia

18+ Uśmiech przeznaczenia#1 Odnaleźć szczęście#2 Ocalić miłość “Zaczęłam ponownie wierzyć w przeznaczenie, ale nie potrafiłam zmusić serca do zaufania...

Czerń rubinu
Klaudia Max0
Okładka ksiązki - Czerń rubinu

Koszmary z dzieciństwa to tylko preludium do prawdziwego dramatu. Luiza Dot od dziecka miała wrażenie, że nie pasuje do ułożonego życia jej rodziców....