Okładka książki - My best friend's dad

My best friend's dad

Zuza lat dwadziescia ,studentka administracji. Mamy brak, ojciec jej nienawidzi. Ale Zuza ma kogos bliskiego swoja przyjaciolke. Ale jak to sie mowi "Ala ma kota" ale nie o kota tu chodzi tylko o jej tate.

Przemek ,dorosly facet kolo czterdziestki , viceprezes banku. Gdy byl mlody zostal ojcem w wieku zaledwie osiemnastu lat. Mimo tego ze z zona i corka nieuklada sie najlepiej to probuje naprawic swoja rodzine.

Na drodze Zuzy stanal Przemek i odwrotnie .

Jak to w zyciu bywa los zsyla Ci druga osobe albo druga mlodosc ale niezawsze wychodzi to na dobre. Od pierwszych chwil miedzy ta dwojka rodzi sie uczucie,chodz probuje okielznac to .

Przeradza sie w cos wiecej . Zdarzylo sie to raz ,dwa a potem trzy.

Czy to uczucie ma szanse przetrwac ?

Czy roznica prawie dwudziestu lat ma prawo bytu ?

A przyjazn miedzy Zuza i Ala ma prawo przetrwac pomimo uczucia ktore jest miedzy nia a jej ojcem ?

@a.s.powroznik @waspos #mybestfrienddad #wydawnictwowaspos

Informacje dodatkowe o My best friend's dad:

Wydawnictwo: WasPos
Data wydania: 2023-11-22
Dodał/a opinię: pajkaaczyta

Zobacz opinie o książce My best friend's dad

Kup książkę My best friend's dad

"Spojrzał mi głęboko w oczy. Wtedy zauważyłam jego pociemniały wzrok. Walczył ze sobą. Pragnął mnie tak samo mocno jak ja jego. Nie mogłam pozwolić mu odejść".

"I mimo, że mnie pociągał, bardzo mi się podobał, nie mogłam. Nie mogłam zrobić tego swojej przyjaciółce".

Więcej cytatów z tej książki

Diabeł kontra paragraf
Aldona Skrzypoń-Powroźnik0
Okładka ksiązki - Diabeł kontra paragraf

Gdy prawniczka spotyka mężczyznę, który jest na bakier z prawem… Nie każda absolwentka prawa ma zaraz po ukończeniu studiów zagwarantowaną pracę...

Prezes
Aldona Skrzypoń-Powroźnik0
Okładka ksiązki - Prezes

Jedno przypadkowe spotkanie potrafi wywrócić życie do góry nogami... Matylda to rezolutna i charakterna córka znanego z pierwszych...