Okładka książki -  Nie będę prezentem

Nie będę prezentem

💜 „Nie będę prezentem” to wielofabułowa historia,która porusza bardzo ważne tematy. Tematy jak: walki MMA,nielegalne gry bądź psychologiczne manewrowanie bliskiej osoby. Dynamiczna akcja,poznanie nielegalnych interesów celem własnych korzyści,czy spontaniczne decyzje naszych bohaterów nieraz zaskakują.Emocji nie brakuje a pożądanie pomiędzy nimi wzrasta!

💜Historia pokazuje,że nawet będąc w skomplikowanej relacji warto zawalczyć o siebie.Czasem spotkanie jednej osoby daje motywacji do zmian.Zmian,które wymagają odwagi i stawienia czołu problemom. U bohaterów widzimy niepewność,rosnące uczucie z pożądaniem i chęć zmian swojej przyszłości.Potrafią poprosić o pomoc,by wreszcie żyć na własnych zasadach.

💜Zarówno Lenka jak i Misza są postaciami,których lubi się od początku.Czasem zdarzyły się ich niewłaściwe zachowania,ale wszystko wybaczam,bo zazdrość potrafi zagłuszyć racjonalne myślenie.
Im się kibicuje w chwilach rozkoszy i niebezpiecznych momentów,które doświadczają.Nie sądźcie,że jest lekko-wręcz odwrotnie.Musza stawić czoła problemom i złu,które chce ich zniszczyć!

💜 „Nie będę prezentem” to walka o siebie i o szczęście przy boku ukochanej osoby.To także rozliczenie się z osobami z otoczenia,by żyć po swojemu.Akcja nabiera rozpędu wraz z poznawaniem drugoplanowych postaciami.

💜Będziecie zachwyceni Lenką i Miszą.
To Mustread dla osób kochające zwroty akcji oraz wspaniałe debiuty!
💜POLECAM💜

Informacje dodatkowe o Nie będę prezentem:

Wydawnictwo: Novae Res
Data wydania: 2025-02-06
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce Nie będę prezentem

Kup książkę Nie będę prezentem

Córki imama (#1). Zanim nastanie świt
Edyta Kene0
Okładka ksiązki - Córki imama (#1). Zanim nastanie świt

Pana głowa nie wytrzyma kolejnych ciosów, panie El-Mani." Tymi słowami Zayd - znany bokser i duma swojego miasta - żegna się z ringiem i dotychczasowym...

Zemsta Latorośli
Edyta Kene0
Okładka ksiązki - Zemsta Latorośli

Ustawione małżeństwo? Brzmi jak banał… ale spokojnie. To nie historia tatusiów, którzy dogadali się nad piwem, gdy dzieci jeszcze nosiły pieluchy...

Opad
Opad