Okładka książki - Nim zdążyłem Cię pokochać

Data premiery: 20.02.2025r

#współpracareklamowa

#współpracabarterowa

#współpracapatronacka

"Ludzie mogą patrzeć na nas i oceniać, mogą krytykować, ale na końcu dnia to my musimy spojrzeć sobie w oczy. I zapytać, czy postąpiliśmy dobrze."

Historia Adama, zawarta w ponad 200 stronach przekazuje nam, że życie nie jest prostą drogą, bywają łagodne górki, ale też i ostre zakręty, lecz z każdej drogi można zawrócić, trzeba tylko znaleźć w sobie odwagę i spróbować naprawiać swoje błędy, a przede wszystkim przyznać się do nich przed innymi jak i przed samym sobą.

Adam to młody mężczyzna, który w swoim życiu przeżył, więcej niż dorosły człowiek.

Jego codzienność jest trudna i skłania do radykalnych wyborów, a sytuacja rodzinna, którą można dostrzec w wielu domach wywołuje refleksję.

Toksyczni rodzice, choroba, brak perspektyw, bezsilność, trudne wybory, niespełniona miłość - to i wiele więcej czeka czytelnika w tej powieści.

Autorka stworzyła emocjonujcą historię, w której można się zatracić i zrozumieć, że czasami potrzebujemy iskierki, która skłoni nas do dalszych działań.

W tej historii, taką iskierką jest - Weronika, dziewczyna, która była głosem rozsądku.

Mam nadzieję, że i Wy macie obok siebie "Weronikę", która zawsze jest wsparciem i nie pozwoli upaść.

Gorąco polecam.

Dziękuję autorce za zaufanie i możliwość patronowania tej wspaniałej historii.

#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl #podróżepopolskiejliteraturze

Informacje dodatkowe o Nim zdążyłem Cię pokochać :

Kup książkę Nim zdążyłem Cię pokochać

Pomiędzy wiarą a przekleństwem
Joanna Kurek0
Okładka ksiązki - Pomiędzy wiarą a przekleństwem

Kirke budzi się w nieznanym lesie bez wspomnień. Schronienia udziela jej starszy mężczyzna. Po brutalnym napadzie dziewczyna rozpoczyna intensywny trening...

Opad
Opad