Okładka książki - On tu rządzi. Mystic#1

On tu rządzi. Mystic#1

On tu rządzi

Raven jest studentka, ma dwadzieścia lat, kochających i zaradnych rodziców, ma przy sobie wierną przyjaciółkę. Kobieta pewnego dnia rozpoczyna staż u Collinsa. Jest on właścicielem magazynu "New York News". Okazuje się również, że jest on przyjacielem jej ojca. Czyżby kobieta dostała ten staż po znajomości? 🤔
Dziewczyna od pierwszego wejrzenia  Jamesa wie, że powinnam trzymać się od niego jak najdalej. Dlaczego? 🤔 I czy to zrobi? 🤔

James Collins jest mężczyzną przystojnym, tajemniczym, mrocznym, a zarazem ma w sobie coś, co kobiety  przyciągnie z ogromną siłą do niego. Czy Raven też to przyciągnie? 🤔 Czy może przeszkodzi jej to, że jest straszy od niej o piętnaście lat? 🤔
Czy jest możliwe, żeby kilka wymian spojrzeń mogło zawrócić w głowie? 🤔

Nic dla dziewczyny się nie liczyło, gdy on był w pobliżu. Dlaczego? 🤔
Pewnego dnia Raven odkrywa, że James miał tajemnicę. Jaka? 🤔
Jak zakończy się relacja tej pary? 🤔
Czy wiek ma znaczenie? 🤔
A może stopień w hierarchii zawodowej ma znaczenie? 🤔 Jak myślicie? 🤔
Na te pytania znajdziecie odpowiedzi jak sięgnięcie po książkę 📖 ♥️

Każda książka od Kingi jest inna, inaczej napisana, ale widać, że w każdej jest włożone serce ♥. Autorka dobrze pisze, ciekawie. Historia wciąga od pierwszej strony. 🤔 Jak tu żyć do następnego tomu ? 🤔 😢 Czy on będzie o innych bohaterach czy o tych samych.

Książka opisuje biurowy romans, połączony z dawką BDSM, są też gorące sceny zbliżeń.
I ta okładka, która jest prześliczna. Podczas czytania można oderwać się od życia codziennego i wrzucić się w wir fantazji, ta książka w tym pomaga.

Polecam Wam przeogromnie ❤️ ❤️.

Gratuluję autorce i życzę dalszych sukcesów 📚.

Bardzo dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️.

Informacje dodatkowe o On tu rządzi. Mystic#1:

Kup książkę On tu rządzi. Mystic#1

On ma władzę. Mystic#2
Kinga Litkowiec0
Okładka ksiązki - On ma władzę. Mystic#2

Czy nienawiść może się przerodzić w bezgraniczną miłość? Zawsze wydawało mi się, że to niemożliwe. Na własnej skórze przekonałam się jednak, że w życiu...

On jest prawem. Mystic#3
Kinga Litkowiec0
Okładka ksiązki - On jest prawem. Mystic#3

Nie wierzyłam, że Dylan odwzajemni moje uczucia. Postanowiłam więc o nim zapomnieć. Poznałam Paula. Zaręczyłam się i planowałam ślub jak z bajki. ...