Okładka książki - Passion. Love&Wine #2

Passion. Love&Wine #2

„Miałem przed sobą piękną, zmysłową dziewczynę, która doskonale wiedziała, jak bardzo na mnie działa i z każdym ruchem, z każdym gestem kusiła mnie coraz bardziej. Nie myślałem już o niczym innym”.

Grant po rozstaniu z narzeczoną przyjeżdża do Redwood, aby na 3 miesiące przejąć stery w rodzinnej winnicy. Próbuje odnaleźć się w nowej roli i jak najlepiej wykonywać swoje obowiązki. Niespodziewanie uwagę mężczyzny zwraca Isabelle, córka pastora. Odwzajemnione uczucie ze strony dziewczyny ma szansę przerodzić się w coś poważnego. Jednak nie wszyscy są przychylni ich związkowi.

Czy młodzi wytrwają? Jakie przeszkody napotkają na swojej drodze?

Tęskniliście za przytulnym pensjonatem i urokliwą winnicą. Wracamy i będziemy towarzyszyć Grantowi, kolejnemu z rodzeństwa, który zajmie się rodzinną posiadłością. Czekają go chwilę przyjemności i starań, ale też niebezpieczeństwo czyhające za rogiem.

Grant i Isabelle to dość niespotykane połączenie. Iza jako córka pastora powinna być przykładem cnót dla innych. Pod wpływem uczucia i chwil spędzonych z ukochanym zmieniała się na każdym kroku. I byliśmy świadkami tej przemiany.

„Czułam, że przy nim ujawniam swoją drugą twarz. W grzecznej córce pastora, która nie szukała miłości i stroniła od chłopaków, odkrywałam dziewczynę pragnącą bliskości i czułości, która chciała być pożądana i adorowana”.

Grant też zmienił się pod wpływem całej tej relacji. To już nie jest ten sam człowiek, którego poznaliśmy w pierwszej części. Bardzo przypadła mi do gustu ta jego metamorfoza. Ujrzenie go w innym świetle pozwoliło mi na polubienie go bardziej.

Pomysł na fabułę autorka miała wyśmienity. Każdy z rodzeństwa ma swoją własną historię do opowiedzenia. Z każdym kolejnym tomem robi się coraz ciekawiej. W tej części nie zabrakło wachlarza emocji, które towarzyszy mi podczas lektury. Pod koniec to już w ogóle miałam obawy, jak zakończy się pewna sytuacja. Niestety zdradzić szczegółów Wam nie mogę.

Oczywiście nie mogło zabraknąć mojego ulubionego Larsa. Całe szczęście autorka lubi go tak samo, jak ja i nie może się z nim rozstać. Kochani, jeśli czekacie na niego, to w tej części ma również swoje pięć minut.

Czekam z niecierpliwością na trzeci już tom przygód w Love&Wine. A Wam polecam nadrobić historię Granta i Callie.

Informacje dodatkowe o Passion. Love&Wine #2:

Kup książkę Passion. Love&Wine #2

Królowa balu
Nana Bekher0
Okładka ksiązki - Królowa balu

Nie jest łatwo być królową. Ale zdjąć koronę jest jeszcze trudniej. Scarlett była kiedyś gwiazdą szkoły średniej i kapitanką drużyny cheerleaderek....

Nie uciekniesz
Nana Bekher0
Okładka ksiązki - Nie uciekniesz

Nie może się zatrzymać. Nie może nikomu zaufać. Nie wierzy już w miłość. Laura przeszła w życiu wiele. Udało się jej uciec od prześladowców, ale...