Okładka książki - Po prostu emma

Po prostu emma

Tom 1 cyklu Po prostu emma

W świecie, gdzie nazwisko znaczy więcej niż czyny, osiemnastoletnia Emma Wilder staje przed pytaniem, od którego nie da się uciec:

Czy testament ojca zdefiniuje jej przyszłość na zawsze?

Monika Pawelec-Wijas w swojej powieści udowadnia, że wolność to luksus, który można stracić z dnia na dzień, a rodzinne dziedzictwo bywa ciężarem nie do uniesienia. Świetnie kreśli portret Emmy, która zamiast poddać się apatii, zaczyna szukać w sobie odwagi, by przestać pytać „dlaczego?” i zacząć samodzielnie wytyczać własny szlak. Ukazuje pęknięcia w mrocznym wizerunku gangstera Wildera, u którego pod pancerzem bezwzględności tętni wrażliwe, oddane Emmie serce.

Książka to emocjonalny rollercoaster! Jeśli szukacie lektury o silnej kobiecie, która nie boi się marzyć i o mężczyźnie, który nie boi się zajrzeć do jej "pudełka wspomnień", by w ten sposób poznać samego siebie, książka „Po prostu, Emma” jest dla Was.

To była pełna emocji i nieprzewidywalnych zwrotów akcji lektura! 📖❤️ Lekkie pióro autorki i fantastyczna fabuła sprawiły, że czytało ją się świetnie. Emma i Harvey skradli moje serce, a zakończenie… totalnie mnie zaskoczyło! Nie mogę się doczekać dalszych losów tej dwójki. Polecam z całego serca!

Informacje dodatkowe o Po prostu emma :

Wydawnictwo: NieZwykłe
Data wydania: 2026-04-08
Dodał/a opinię: Jolanta Maciejowska

Zobacz opinie o książce Po prostu emma

Kup książkę Po prostu emma

"Nikt wcześniej nie wypełniał moich myśli tak jak Emma. Nikt nie wracał do nich, gdy zamykałem oczy. Byłem pusty. Dopiero ona pokazała mi, co znaczy tęsknić. Co znaczy pragnąć tak bardzo, że wszystko inne przestaje mieć znaczenie".

Więcej cytatów z tej książki