Okładka książki - Powrót wroga

Powrót wroga

Sięgając po książkę przygotujcie się na romans mafijny w zupełnie innym wydaniu.To romans pokazujący,że nie warto patrzeć w przeszłość-liczy się tylko teraźniejszość i przyszłość.Dla swojego dziecka można zrobić wiele.Nie liczy się nic-tylko to,aby miało lepiej niż my sami.
Poznajemy poranioną emocjonalnie i fizycznie bohaterkę,która wyrywa się z rąk zła.”On” dostarczył cierpienia,które było powodem do ucieczki.Siła kobiety w walce o siebie jest ogromna i to jest warte naśladowania. Spotkanie na drodze Franco jest przeznaczeniem-nie tylko dla Giulii,ale także dla niego! Pochłonięty obowiązkami w szeregach mafii pozbawiło go radości z życia codziennego.Ma wszystko,a tak naprawdę nic…Dopiero gdy spotka się wartościowa osobę w swoim życiu dostrzegamy coś bardzo ważnego.

Historia porusza serce od pierwszej strony.Ogromna ilość emocji przelewana jest z każdą kolejną stroną.Dobre wspomnienia zakrywane są ogromnym cierpieniem,które powodują koszmary.

Strach przed odrzuceniem i niska samoocena jest początkiem złych decyzji i poddania się,by przyszłość była lepsza.
Warto czasem być trochę samolubnym i pomyśleć o sobie.

Mroczna przeszłość i praca Franco wzbudziła coraz bardziej moje zainteresowanie powieścią.Jest niebezpiecznie,tajemniczo z możliwością odkrywania sekretów i zadania ostatecznego ciosu wrogowi.

Będziecie tą historia oszołomieni i poruszeni.Naprawdę ciężko jà odłożyć,aby nie poznać zakończenia.Dlatego z czystym sumieniem wam ją polecam.

Ps.Książkę można czytać jako odrębna historie bohaterów,choć polecam przeczytać „Contadina.W sieci kłamstw”,by wcześniej poznać Fabio i Sofię.

Informacje dodatkowe o Powrót wroga:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2023-07-12
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce Powrót wroga

Kup książkę Powrót wroga

Płynąc ku przeznaczeniu
Weronika Tomala0
Okładka ksiązki - Płynąc ku przeznaczeniu

Tam, gdzie znikają maski, triumfuje prawda. A prawda może zrodzić miłość. I może też zabić… Skromna studentka, Dominika, wyjeżdża na pierwsze...

Contadina. W sieci kłamstw
Weronika Tomala0
Okładka ksiązki - Contadina. W sieci kłamstw

Mafijne porachunki, tajemnice i miłość, która przetrwała wbrew wszystkiemu. Sofia i Fabio byli w dzieciństwie najlepszymi przyjaciółmi. Dla dziewczyny...