Okładka książki - Powrót wroga

Powrót wroga

Sięgając po książkę przygotujcie się na romans mafijny w zupełnie innym wydaniu.To romans pokazujący,że nie warto patrzeć w przeszłość-liczy się tylko teraźniejszość i przyszłość.Dla swojego dziecka można zrobić wiele.Nie liczy się nic-tylko to,aby miało lepiej niż my sami.
Poznajemy poranioną emocjonalnie i fizycznie bohaterkę,która wyrywa się z rąk zła.”On” dostarczył cierpienia,które było powodem do ucieczki.Siła kobiety w walce o siebie jest ogromna i to jest warte naśladowania. Spotkanie na drodze Franco jest przeznaczeniem-nie tylko dla Giulii,ale także dla niego! Pochłonięty obowiązkami w szeregach mafii pozbawiło go radości z życia codziennego.Ma wszystko,a tak naprawdę nic…Dopiero gdy spotka się wartościowa osobę w swoim życiu dostrzegamy coś bardzo ważnego.

Historia porusza serce od pierwszej strony.Ogromna ilość emocji przelewana jest z każdą kolejną stroną.Dobre wspomnienia zakrywane są ogromnym cierpieniem,które powodują koszmary.

Strach przed odrzuceniem i niska samoocena jest początkiem złych decyzji i poddania się,by przyszłość była lepsza.
Warto czasem być trochę samolubnym i pomyśleć o sobie.

Mroczna przeszłość i praca Franco wzbudziła coraz bardziej moje zainteresowanie powieścią.Jest niebezpiecznie,tajemniczo z możliwością odkrywania sekretów i zadania ostatecznego ciosu wrogowi.

Będziecie tą historia oszołomieni i poruszeni.Naprawdę ciężko jà odłożyć,aby nie poznać zakończenia.Dlatego z czystym sumieniem wam ją polecam.

Ps.Książkę można czytać jako odrębna historie bohaterów,choć polecam przeczytać „Contadina.W sieci kłamstw”,by wcześniej poznać Fabio i Sofię.

Informacje dodatkowe o Powrót wroga:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2023-07-12
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce Powrót wroga

Kup książkę Powrót wroga

Cena zamążpójścia. Historia prawdziwa
Weronika Tomala0
Okładka ksiązki - Cena zamążpójścia. Historia prawdziwa

Poruszająca historia o wielkiej woli przetrwania i o poszukiwaniu nadziei Lata 90. Wanda, młoda dziewczyna z ubogiej rodziny, zachodzi w ciążę ze...

Ze złej bajki
Weronika Tomala0
Okładka ksiązki - Ze złej bajki

Kaszalot. Świnia. Ogrzyca… Dziewiętnastoletnia Laura Wińska przez lata słyszała na swój temat wiele przykrych słów. Oceniana przez pryzmat nadprogramowych...

Opad
Opad