Okładka książki - Pragnienia serc

Pragnienia serc

Evelyn kocha książki i jest pisarką. Gdy brakuje jej weny na nową powieść, na ratunek przychodzi jej przyjaciel Jace, który proponuje wspólny urlop z jego bogatą rodziną. Jedyny warunek jest taki, aby udawała jego narzeczoną. Czy to się uda?

PRAGNIENIA SERC to romans z odrobiną pieprzu z motywem udawanego związku, jak również z zagadką w tle. Powieść może nie wywołuje burzy emocji, ale na pewno miło spędzicie przy niej czas.

Zaskoczyła mnie ta powieść, w pozytywny sposób. Opis i słodka okłada w ogóle nie przygotowała mnie na to co zastałam, bowiem sugeruje zabawny romans. A dostałam romans z elementami kryminalnymi, a ja bardzo lubię takie połączenia .

Historia napisana z dwóch perspektyw Evelyn i Jace pozwala na głębsze wyczucie się w emocje bohaterów oraz spojrzenie ich oczami na problemy, z którymi muszą się zmagać.

Mimo że nie jest to wymagająca powieść z dość przewidywalną historią, autorka napisała ją w ciekawym sposób, serwując zawirowania fabule. Postacie są wyraziste, i co spodobało mi się przedstawione z niedoskonałościami, jak w przypadku Evi.

Informacje dodatkowe o Pragnienia serc :

Wydawnictwo: Amare
Data wydania: 2022-08-26
Dodał/a opinię: kotoksiazka

Zobacz opinie o książce Pragnienia serc

Kup książkę Pragnienia serc

Niemoralny układ
Victoria Black 0
Okładka ksiązki -  Niemoralny układ

Miłość to gra, w której nie ma zwycięzców Vanessa, ambitna dziennikarka „New York Timesa”, postanawia zawalczyć o siebie, dlatego decyduje...

Na tropie sensacji
Victoria Black0
Okładka ksiązki - Na tropie sensacji

Chiara Gottardi nie ma czasu na romanse. Redakcja gazety, którą przejęła po ukochanej babci, chyli się ku upadkowi. Młoda dziennikarka jest gotowa zrobić...