Okładka książki - Revenge

Revenge

Tom 5 cyklu Bezlitosna siła

,,Revenge" to książka, która pokazuje, że na zmianę swojego życia nigdy nie jest za późno, ważne jednak jest to, by zrozumieć, że jest ona potrzebna!

Wiktor Brudzyński ( Revenge) to mężczyzna, który zadawał ciosy i nie bał się ich otrzymywać! Zmianie uległo wszystko w jego życiu, gdy musi zaopiekować się bratem, jego priorytety życiowe zmieniły się z dnia na dzień. Wychowywanie nastolatka, nie jest łatwe, a on właśnie się o tym przekona.

Laura Marczyk to kobieta, która przyjmowała ciosy, ale w końcu powiedziała dość! Porzuciła demony przeszłości, by rozpocząć nowy rozdział w życiu, a dla syna jest w stanie zrobić wszystko, by był bezpieczny!

Wiktor i Laura zaczynają od nowa, a los postanawia, że ich nowy start nie będzie w pojedynkę! Co takiego połączy tych dwoje? Czy będą mieli szansę na nowe życie, a może przeszłość upomni się o nich? Tego Wam nie zdradzę, ale koniecznie przeczytajcie książkę, by uzyskać odpowiedzi!

"Revenge" to już piąty tom z serii Bezlitosna siła i jakże się ucieszyłam, na wiadomość, że nie ostatni! Książka dokładnie tak, jak poprzednie tomy, nie zwalnia, pozwoliła mi, ponownie wejść do klatki zwanej życiem, gdzie nie jest wiadome, z której strony otrzymamy cios, a chłopaki z PantaRhei zawsze gotowi, by bronić swoich najbliższych!

Książka pokazuje, siłę miłości matki do dziecka, która jak wiemy, jest bezwarunkowa! Siłę przyjaźni, która pokazuje, że życie bez niej byłoby szare, a my bylibyśmy bez wyrazu! Siła to nie są mięśnie, to są bliscy nam ludzie, którzy zawsze są w gotowości, by stawić się murem za nami i to jest skarb, którego nie można kupić, a jedynie pielęgnować i dać całego siebie! Polecam całą serię, bo to nie są książki jakich wiele na rynku, to książki, które niosą przesłanie, a także, pokazują, na co powinniśmy zwrócić uwagę, kiedy ktoś, potrzebuje pomocy, a jego wołanie odbija się od ściany niczym piłeczka! Polecam!

Informacje dodatkowe o Revenge:

Kup książkę Revenge

Zakręty losu. Historia Lukasa
Agnieszka Lingas-Łoniewska0
Okładka ksiązki - Zakręty losu. Historia Lukasa

Zakręty losu-Historia Lukasa Ostatnia część trylogii o braciach Borowskich opowiada o życiu Łukasza ,,Lukasa" Borowskiego. Gangstera, handlarza, mordercy...

Boys from Hell
Agnieszka Lingas-Łoniewska0
Okładka ksiązki - Boys from Hell

Kiedy w grę wchodzą gorące uczucia, równie parne co teksańskie noce, nie liczą się konwenanse, lecz to, co jest sensem naszego życia. Do małego miasteczka...

Opad
Opad