🌺„RZYM NA CHWILĘ” to ciepła i bardzo przyjemna historia,dzięki którym możemy znaleźć się w sercu Rzymu z zranionymi bohaterami szukającymi siebie.Jedna chwila daje im możliwość,aby zrobić coś ze swoim życiem i poczuć się szczęśliwszym.
🌺Muzyk i biznesmen kontra autorka bestsellerów to mieszanka wybuchowa,która daje porywającą historię pełną uprzedzeń,walki o siebie,intryg,układu i pożądania trudnego do okiełznania.Duet gwarantujący gorące chwile i te,by wreszcie przeciwstawić się ojcu i żyć według własnego planu na życie.
🌺Powieść porusza bardzo ważne kwestie w sferze miłości i zdrady,która jest nie do wybaczenia.Zdrady niosącej konsekwencje w swojej pracy i niemoc w pisaniu.Zdrady,która przyniosła złamane serce i brak wiary w miłość.Dopiero Rzym może to zmienić i sąsiad,który wielką tajemnicą! Nico od pierwszej chwili poznania daje się pokochać.Jest osobą o wielu twarzach-idealny syn dla bliskich a także muzyk kochający muzykę i koncerty.Jemu się kibicuje i kocha,mimo potknięć i zatajania swoich działań.
🌺„RZYM NA CHWILĘ” to zachwycający romans w mieście miłości z bohaterami,którzy dzięki przypadkowemu spotkaniu mają szansę na uwierzenie w miłość.Ciepła i bardzo wzruszająca historia o miłości,która nieplanowanie wkrada się w życie bohaterów i dla których miał być tylko układem z korzyściami.
🌺Jestem zachwycona kolejną powieścią autorki i bardzo wam ją polecam📖Czytajcie🥹📖
Wydawnictwo: Ale!
Data wydania: 2025-10-29
Barbara Dębska
Był tylko moim przełożonym... a potem zabrał mnie do Paryża Bastien jest surowym szefem, a Nina, jego asystentka, nie cierpi go z całego serca. Gdy dowiaduje...
Romans, w którym z miłością może konkurować tylko nienawiść. Ava Green wiedzie na pozór idealne życie. Piękna córeczka najlepszego prawnika w Kalifornii...