Okładka książki - Secret

Tom 1 cyklu Love&Wine

Secret
Love&Wine
Tom 1

Callie Tumbler straciła swoich ukochanych rodziców w wypadku samochodowym. Na dodatek pewnego dni traci pracę i rozstaje się z chłopakiem. Czy może być jeszcze gorzej? 🤔
Jej rodzice zostawili spadek, w którym zaznaczyli, że ich dom może zostać sprzedany dopiero po roku. Czy dojdzie do tego? 🤔
Dzieci państwa Tumbler muszą teraz wspólnie zarządzać majątkiem. Callie szuka spokoju po tych trudnych wydarzeniach w jej życiu. Postanawia, że wraca w rodzinne strony. Czy to dobry pomysł? 🤔
Kobieta chce też zarazem jako pierwsza zająć się rodzinną posiadłością. Czy jej się to uda? Pewnego dnia w życiu pani Tumbler pojawia się pewien mężczyzna. A jest nim, Lars McFadden jest on bardzo przystojnym, tajemniczym, a zarazem bardzo bogatym mężczyzną. Lars wynajmuje na kilka tygodni pokój w Love&Winę. Dlaczego? 🤔
Jaki ma w tym interes? 🤔 A bardzo dziwne jest to, że atrakcyjny brunet bardzo dużo wie o Callie. Skąd ma te informacje? 🤔 Do czego mu to potrzebne? 🤔 Jakie plany Larsa na wedle kobiety i jak ona ma odegrać jakąś rolę? 🤔 Czy kobieta ulegnie urokowi McFaddena? 🤔
Na te pytania znajdziecie odpowiedzi jak sięgnięcie po książkę 📖.

Dla mnie cała historia była bardzo ciekawa, wciąga od początku. Styl, w jakim autorka pisze, jest prosty, przez co książkę czyta się szybko i dobrze.
Ta pozycja była moja następna książka od autorki i też się nie zawiodłam.
Historia Callie i Larsa wzbudziła we mnie różne emocje tj. żal, smutek na to ile ta biedna kobieta musiała przejść w tak krótkim czasie.
Bardzo również podoba mi się okładka, jest taka inna niż wszystkie od autorki. I oczywiście z niecierpliwością czekam za kolejny tomem. Czyżby był o kimś innym z rodzeństwo, a może kontynuacja? 🤔

Polecam Wam przeogromnie ❤️ ❤️.

Bardzo dziękuję autorce za możliwość przeczytania książki przed premierą.
Również dziękuję wydawnictwu za egzemplarz ❤️.

Informacje dodatkowe o Secret:

Kup książkę Secret

Smak pożądania
Nana Bekher 0
Okładka ksiązki - Smak pożądania

Julia wyjechała z rodzinnego Szczecina do Irlandii studiować prawo. Teraz, gdy już kończy studia, marzy o zwiedzeniu wraz z przyjaciółkami Zielonej...

Tancerz. Sensualny rytm. Faceci do wynajęcia. Tom 9
Nana Bekher0
Okładka ksiązki - Tancerz. Sensualny rytm. Faceci do wynajęcia. Tom 9

W szalonym rytmie salsy łatwo stracić zmysły. Obserwatorowi z zewnątrz może się wydawać, że Eliana ma wszystko, czego potrzeba do szczęścia. Ta piękna...