🍫„Smak dubajskiej czekolady” to historia pokazująca jak prawdziwą miłość można utracić przez złe i szybkie decyzje.Taką miłość,która spotyka się raz w życiu i dla której zrobi się wszystko.Mimo wszystko popełnia się błędy, a potem trzeba ponieść konsekwencje.
🍫Książka jest cudowna i taka prawdziwa.Towarzyszymy dwóm miłościom,choć każda z nich jest inna.Pierwsza to porzucona i na nowo odnaleziona,druga to dopiero poznająca się-z osobami z różnych światów.A wszystko łączy jeden pociąg,dzięki któremu rodzi się nadzieja,że można naprawić swe błędy i odważyć się utrzymać piękne uczucie obok siebie-mimo strachu,lęku i obawy przed ujawnieniem prawdy.
🍫Piękna historia z czekoladą dubajską obok.To gwarantuje niezwykłą ilość emocji i poznawaniem losów bohaterów,których los ciągle zaskakuje. Warto dać szansę,by kochać i być kochanym. To również historia o walce z codziennością i trudami dnia codziennego,które przynoszą łzy z samotnością.
🍫 „Smak dubajskiej czekolady” zaskakuje swoją tajemniczością,powolnym odkrywaniem prawdy i siłą kobiety o szczęście bliskiej osoby.
🍫Nie wahajcie się-koniecznie sięgnijcie po książkę z tabliczką dubajskiej czekolady podczas czytania.
🍫Gorąco polecam
Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2025-08-13
Barbara Dębska
CZASEM JEDNA POZORNIE DROBNA DECYZJA MOŻE ZMIENIĆ LOS CAŁEJ RODZINY. Matylda Sawicka nie zdaje sobie sprawy, czym ryzykuje, kiedy postanawia wynająć...
Życie nie zawsze układa się tak, jak byśmy chcieli. Bywa skomplikowane, zwłaszcza gdy wyobraźnia zaczyna pracować na naszą niekorzyść. Historia Zuzy,...