🍫„Smak dubajskiej czekolady” to historia pokazująca jak prawdziwą miłość można utracić przez złe i szybkie decyzje.Taką miłość,która spotyka się raz w życiu i dla której zrobi się wszystko.Mimo wszystko popełnia się błędy, a potem trzeba ponieść konsekwencje.
🍫Książka jest cudowna i taka prawdziwa.Towarzyszymy dwóm miłościom,choć każda z nich jest inna.Pierwsza to porzucona i na nowo odnaleziona,druga to dopiero poznająca się-z osobami z różnych światów.A wszystko łączy jeden pociąg,dzięki któremu rodzi się nadzieja,że można naprawić swe błędy i odważyć się utrzymać piękne uczucie obok siebie-mimo strachu,lęku i obawy przed ujawnieniem prawdy.
🍫Piękna historia z czekoladą dubajską obok.To gwarantuje niezwykłą ilość emocji i poznawaniem losów bohaterów,których los ciągle zaskakuje. Warto dać szansę,by kochać i być kochanym. To również historia o walce z codziennością i trudami dnia codziennego,które przynoszą łzy z samotnością.
🍫 „Smak dubajskiej czekolady” zaskakuje swoją tajemniczością,powolnym odkrywaniem prawdy i siłą kobiety o szczęście bliskiej osoby.
🍫Nie wahajcie się-koniecznie sięgnijcie po książkę z tabliczką dubajskiej czekolady podczas czytania.
🍫Gorąco polecam
Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2025-08-13
Barbara Dębska
Jest wiele rodzajów szczęśliwych zakończeń Liwia prowadzi zupełnie zwyczajne życie. Mieszka w szarym domu, samotnie wychowuje córkę i pracuje...
RODZINA JEST NAJWAŻNIEJSZA, ALE TO BLISCY KRZYWDZĄ NAJMOCNIEJ Majka próbuje rozwikłać tajemnicę śmierci ojca. Prawda jednak ma bardzo wysoką cenę...