🔥🏍 ♥️ RECENZJA ♥️🏍️🔥
Autor: @j.dean.dziekanska
Wydawnictwo: @wydawnictwoszostyzmysl
Speedlove
Alexandra „Alex” Ferenc była oczkiem w głowie swojego taty. Ojciec Alex był pięciokrotnym mistrzem świata, w wyścigach motocyklowych. Tragiczny wypadek zmienił życie rodziny, na zawsze. Pewnego dnia, dziewczyna dostaje propozycję, która jest dla niej spełnieniem marzeń z dzieciństwa. Alex postanawia iść, w ślady ojca i przyjmuje propozycję. Rozpoczyna karierę, w wyścigach Moto GP. Gdy główna bohaterka wraca do rodzinnych Włoch, spotyka przyjaciela z dzieciństwa. Tito zmienił się i nie jest już tym samym słodkim chłopcem, którego znała. Na jej drodze staje Lukas, który jest arogancki i bardzo przystojny. Skrywa on, niejedną tajemnicę.
Czy Alex będzie taka jak jej ojciec? 🤔
Czy da sobie radę, męskim świecie? 🤔 Czy będzie umiała podjąć, właściwe decyzję? 🤔
Czym się będzie kierowała, w podejmowaniu ich? 🤔
Na te pytania znajdziecie odpowiedź jak sięgnięcie po książkę 📖.
Książkę czyta się szybko, mimo że jest gruba. Ciężko jest się oderwać, od czytania. Historia bardzo mi się podobała, była to moja druga pozycja, o takiej motocyklowej tematyce. I pierwsza od tej autorki. Widać, że autorka pisze z pasją. Książka wywołuje, różne emocje. Od śmiechu, aż do łez.
Jeżeli lubicie taką tematykę, to serdecznie wam ją polecam 😁.
Gratuluję autorce wydania, kolejnego dzieła 📚.
Bardzo dziękuję wydawnictwu, za egzemplarz ♥️.
Wydawnictwo: Szósty Zmysł
Data wydania: 2021-10-27
Patka96x
Dakota ucieka z tajemnicą, której nie sposób wymazać, a Bar Harbor miało być tylko chwilowym przystankiem. Zamiast tego dziewczyna trafia do baru Leviego...