🤍„Srebrna miłość” to nostalgiczna historia dojrzałych bohaterów,którzy są na różnych etapach przeżywania swojego życia.Wdowa kontra mężczyzna w toksycznym związku pokazuje,jak czasem życie może namieszać jednym spotkaniem i jak daje do początek zmian,by wreszcie poczuć się kochanym.
🤍Opowieść ukazuje cudowną kobietę,która dopiero po latach od straty bliskich osób daje sobie szansę,by nie być samotnym.Chce zaryzykować i zapomnieć się w ramionach drugiej osoby. Wybór żonatego mężczyzny nie jest dobry,gdyż on jest uzależniony od lat przez żonę.Daje się On prowadzić przez żonę,będąc zdłamszony i sterowany.Dopiero zobaczenie innej relacje opartej na rozmowach,uśmiechu i radości jest początkiem do zmian.Lecz czy się da uciec i zapomnieć o żonie?
🤍Z drugiej strony widzimy rozterki bohaterki,która musi podjąć czasem szalone decyzje,aby czuć się w pełni szczęśliwa. Rozterki,które przynoszą wiele chwil rozczarowań i poznania nowych osób oraz miejsc,aby odnaleźć spokój. Wtedy dzieją się cuda i życie na nowo może zaskoczyć-nie zawsze pozytywnie.
🤍„Srebrna miłość” to historia o bolesnej przeszłości,rozpoczęciu nowego rozdziału do odnalezienia szczęścia, decyzjach powodujących ułudę bezpieczeństwa oraz zaskoczeń losu,które są początkiem wielkich zmian na przyszłość.
🤍Piękna lektura dojrzałych bohaterów,które nas porywają i pozwalają na chwilę zapomnienia.
🤍Czytajcie-polecam📖
Wydawnictwo: Replika
Data wydania: 2026-04-28
Barbara Dębska
Sabina tuż przed emeryturą przeprowadza się do miasta. Podczas pobytu męża w sanatorium w wolnych chwilach jeździ na rowerze, zwiedzając okolicę. Pewnego...
Zjawił się znienacka, w burzy i ulewnym deszczu, jej ulubiony kolega z dziecięcych lat, prawie brat, nastoletnia, jednostronna miłość. Pod wpływem...