Okładka książki - Światło w mroku

Światło w mroku

🖤„ŚWIATŁO W MROKU”nie jest lekką i przyjemną lekturą o której się szybko zapomni.To historia w której mrok przejmuje kontrolę i nie ma miejsca na odkupienie bądź jakąkolwiek pomoc.Liczy się władza,kasa i interesy przepełnione krwiä.

🖤Zaczynając czytać zostajemy pochłonięci przez mroczne i brutalne wydarzenia w których nie liczy się ofiar.Liczy się tylko cel i każde zlecenie dające pieniądze. Poruszane brutalne wątki tych procederów napawają szokiem i niedowierzaniem,że ludzie są potworami na ziemi.Czerpią ogromne zyski a brak sumienia powoduje,że wykonują zlecenia bez mrugnięcia oka!

🖤Tu tyle dzieje się zła,że aż mi brak słów! A pomiędzy tym jest bohaterka przyjmująca kolejne ciosy,nawet z rąk osoby,która była światłem🥺 Cierpienie boli a kolejne czyny bardziej O Liamie można powiedzieć sporo-lecz sami musicie go poznać.Będziecie nim zaskoczeni-tym co robił i dlaczego mrok tak go pochłonął. Nie jest mężczyzną,który chce się sprzeciwić,lecz mężczyzna brnący do celu i trochę zagubionym swych poczynaniach i misji!

🖤„ŚWIATŁO W MROKU” to historia dla osób o mocnych nerwach.Zło przejmuje kontrolę i nieraz jest tego dużoWielokrotnie zaparło mi dech w piersiach i świadczy to o tym,że ta mroczna opowieść potrafiła mną wstrząsnąć i poruszyćAtutem są zwroty akcji,które zaskakują i robi się wielki WOWJestem poruszona i zachwycona! Dla mnie to mega historia w głębinach mroku!
🖤Polecam📖

Informacje dodatkowe o Światło w mroku:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2026-02-18
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce Światło w mroku

Kup książkę Światło w mroku

Doręczyciel
Magdalena Szweda 0
Okładka ksiązki - Doręczyciel

Nowa książka autorki Króla Midasa! Miał ją tylko dostarczyć. Była tylko zleceniem. Życie Lexi Johnson od sześciu lat przypominało prawdziwy koszmar....

Pączuś
Magdalena Szweda 0
Okładka ksiązki - Pączuś

"Jeśli musisz zrobić coś dziś, zrób to za tydzień albo wcale." Kamila Paskudzka to trzydziestolatka z burzą rudych loków i krągłościami, których pozazdrościłaby...