SZCZĘŚCIE MA SMAK SZARLOTKI to świetny debiut, który umili wam jedno popołudnie lub wieczór.
Weronika Psiuk pozytywnie zaskoczyłam mnie. Nie spodziewałam się, że tak sympatycznie spędzie czas z tą książką i przeczytanie jej zajmie mi jedno popołudnie. Podobała mi się kreacja bohaterów, z którymi można się identyfikować oraz prosta, ale życiowa fabuła. Mira, to taka postać z krwi i kości, która boryka się z problemami dnia codziennego, lecz otaczają ją oddane osoby, w postaci rodziców i przyjaciółki. Natomiast jej były narzeczony działa na mnie jak płachta na byka. Dobrze, że go pogoniła!
Potrzebowałam takiej niewymuszonej historii, idealnej na oderwanie się od rzeczywistości. Ale to zakończenie? Na JUŻ potrzebuję ciągu dalszego!
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2024-04-17
kotoksiazka
Uwielbiam zapach świąt. W kącie pokoju pachnie ustrojona choinka, na stole płoną ogniki świeczek, a z kuchni czuć zapach tradycyjnych potraw i ciast.
Mogę nie rozumieć tego, co robi, mogę mówić, że jest dusigroszem, mogę nie dzielić jego pasji do imania się każdego głupiego zajęcia, które się nawinie, ale jedno muszę przyznać na pewno. Jest troskliwy i nie spuszcza Mani z oka.