♥🐺RECENZJA
PRZEDPREMIEROWA🐺♥
„Byliśmy źli. Chorzy, skrzywieni i wypaczeni. Każde z nas, które uciekło i przeżyło piekło zgotowane przez Juliusa, pragnęło zemsty. Krwawej, bolesnej zemsty.”
Mona Mendez, choć jej śliczna aparycja może mylić, przez piekło jakie zgotował jej i wielu dzieciakom Julius i Antinio Morinello, szuka zemsty, chcąc zniszczyć całą „włoską mafijną rodzinkę”, zaczynając od najmłodszego z braci Vincenzo.
Rodzina Morinello w tym samym czasie próbuje rozprawić się z niejakim Wilkiem, który skutecznie od jakiegoś czasu, przejmuje ich dostawy koki. Jego armia działa bezwzględnie i niewykrywalnie, a ich skuteczność przeraża nawet Morinellich.
Vincenzo, w ramach sojuszu, z meksykanami, ku niezadowoleniu najstarszego z braci, zgadza się na warunki Wilka, godzi się na pojęcie za żonę, kobiety, którą wskaże Wilk.
Śliczną i równie seksowną co zabójczą narzeczoną, okazuje się być Mona...jest jednak jeden problem... od traumatycznych przeżyć z dzieciństwa, nie da się nawet dotknąć żadnemu mężczyźnie, a Vincenzo do cierpliwych raczej nie należy. Wspólny wróg, zemsta i próba odnalezienia najważniejszej „sprawy” w jej życiu, potrafi zjednoczyć, nie tylko umysły, ale i ciała....
A odkrycie kto jest Wilkiem, może zaskoczyć dodatkowo.
Wow, autorka potrafi szokować w każdej części, choć ta ma chyba najdrastyczniejszą historię to wydaje mi się być najdelikatniejsza, jeśli chodzi o pikantność, choć sceny, które tu, mamy są na prawdę niegrzeczne.
Pojawienie się bohaterów z poprzednich części, a przede wszystkim bojowej, bezwzględnej i siejącej postrach w całej rodzinie Morinellich - Saszy, jak zwykle jest równie szokujące co emocjonujące zarazem. W całej tej części znajdziecie cały wachlarz emocji i na zmianę będziecie przerażeni, wkurzeni, wzruszeni i zszokowani, ale nie zabranie tez humoru i pikanterii.
Gorąco polecam „Trzeciego dziedzica” , jak i całą serie DZIEDZICTWO i mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec!
Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2021-05-19
EroticBooksLover
Poturbowany przez los komandos i kobieta, która go ratuje? Zapomnij o tym, ta historia jest inna! Hope przez wiele lat z dumą nosiła mundur. Wzorem ojca...
Niektórym rzeczom trzeba pozwolić umrzeć, by inne mogły powstać na nowo. Ava ponownie przewartościowała swoje życie. Odpowiedzialna nie tylko za swój...